Σέρχιο Αγκουέρο: Διεκδικεί 3 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα

Σέρχιο Αγκουέρο: Διεκδικεί 3 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα

Ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω καρδιακής αρρυθμίας, μετά από λίγους μήνες στους μπλαουγκράνα και απαιτεί τα δεδουλευμένα του πρώτου έτους του συμβολαίου του

25063191

Το ποσό των 3 εκατ. ευρώ διεκδικεί μέσω της νομικής οδού απ’ την Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο (παλαίμαχος πλέον) Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε για λίγους μήνες με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», καθώς διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία κι αναγκάστηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Αγκουέρο είχε «παραιτηθεί» απ’ το δεύτερο έτος του διετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει με την «Μπάρτσα», ωστόσο διεκδίκησε τα δεδουλευμένα απ’ τον πρώτο χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να καλύψει τον μισθό του μέσω της ασφαλιστικής της εταιρείας. Ωστόσο, η ασφαλιστική αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό, ισχυριζόμενη ότι το πρόβλημα υγείας του Αγκουέρο προυπήρχε και ήταν γνωστό πριν την υπογραφή του συμβολαίου. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αγκουέρο, ο οποίος αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Παρότι η διαφορά βρίσκεται σε νομική διαδικασία, ο Αγκουέρο, σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «AS», επιθυμεί να καταλήξει σε εξωδικαστική συμφωνία. Συγκεκριμένα, προσφέρει στην Μπαρτσελόνα την ευκαιρία να εξοφλήσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, προκειμένου να αποφευχθεί μία πιο χρονοβόρα και επιζήμια δικαστική διαμάχη.




Ειδήσεις σήμερα:

Επέστρεψε το εξώδικο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Απειλεί με εισαγγελέα τώρα ο Κασσελάκης

ΠΑΣΟΚ: Ναι μεν, αλλά... για το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη με Δούκα - Συμφώνησαν για το πώς, αλλά όχι για το αν και πότε

Μήνυμα Νετανιάχου στον Λίβανο: «Σκοτώσαμε και τον διάδοχο του Νασράλα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης