Γιουνγκ Μπόις: Απέλυσε τον Πάτρικ Ράχμεν λόγω της κακής πορείας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Ο 55χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα τον Μάιο, ωστόσο η συνεχής πτώση της αγωνιστικής απόδοσης οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να τον απομακρύνει, αναθέτοντας προσωρινά τα καθήκοντα στον προπονητή της U21, Τζοέλ Μανίν

Η διοίκηση της Γιούνγκ Μπόις αποφάσισε να απομακρύνει τον προπονητή της, Πάτρικ Ράχμεν, την Τρίτη (8/10), μετά από την απογοητευτική πορεία τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, που έχει αφήσει τον σύλλογο στην τελευταία θέση και στις δύο διοργανώσεις.

Ο 55χρονος Ράχμεν ανέλαβε τα ηνία της ελβετικής ομάδας τον Μάιο του 2024, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Παρά το καλό ξεκίνημα της θητείας του, με την πρόκριση της Γιούνγκ Μπόις επί της Γαλατασαράι στα play-off του Champions League τον Αύγουστο, η συνέχεια αποδείχθηκε δύσκολη. Η ομάδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, με τις κακές εμφανίσεις να συσσωρεύονται και την πίεση να αυξάνεται.

Προσωρινός προπονητής ο Τζοέλ Μανίν

Η Γιούνγκ Μπόις ανέθεσε προσωρινά τα καθήκοντα του προπονητή στον Τζοέλ Μανίν, τον προπονητή της ομάδας U21. Ο Μανίν είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου της Ελβετικής Super League την περασμένη σεζόν και είχε υπηρετήσει ως υπηρεσιακός προπονητής μετά την αποχώρηση του Ράφαελ Βικί.

Οι πρωταθλητές της περασμένης σεζόν βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Ελβετικής Super League (12 ομάδες) καθώς έχουν μόλις μία νίκη σε εννέα αγώνες.

Στο δε Champions League ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα τους απ’ τη Άστον Βίλα και με 5-0 απ’ την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο επόμενος αγώνας της Γιουνγκ Μπόις θα είναι στις 19 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Λουκέρνη για το πρωτάθλημα της Ελβετικής Super League, ενώ μετά ακολουθεί η συνάντηση με την Ίντερ στο Champions League την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Επέστρεψε το εξώδικο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Απειλεί με εισαγγελέα τώρα ο Κασσελάκης

ΠΑΣΟΚ: Ναι μεν, αλλά... για το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη με Δούκα - Συμφώνησαν για το πώς, αλλά όχι για το αν και πότε

Μήνυμα Νετανιάχου στον Λίβανο: «Σκοτώσαμε και τον διάδοχο του Νασράλα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr