Λουσία Αλόνσο: Μπάνια και τον Οκτώβριο στην Αθήνα για την κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού - Φωτογραφίες

Η κοπέλα που ασχολείται επαγγελματικά με την μόδα συνεχίζει τις διακοπές της στην Αθήνα απολαμβάνοντας τον ήλιο, την θάλασσα και τα φρούτα στη χώρα μας

Δεν... ξεκολλάει από την Αθήνα η Λουσία Αλόνσο. 

Η κόρη του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, συνεχίζει τις διακοπές της στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα αφού ο καιρός την έχει... μαγέψει. 

Συνεχίζει ακόμη και τον Οκτώβριο τα μπάνια της στην θάλασσα και απολαμβάνει τον ήλιο με πρωϊνές και απογευματινές βόλτες. Κάνει βόλτες με την ρόζ βέσπα της και επισκέπτεται καταστήματα με φρούτα στη γειτονιά της για να προμηθευτεί καρπούζια και ροδάκινα! 




Η όμορφη Λουσία λατρεύει να κυκλοφορεί και να φωτογραφίζεται με το μπικίνι της ενώ δείχνει στους φίλους της στα social media και τα τατουάζ της που δεν είναι παρά κάποιες λέξεις που θέλει να γράψει στο σώμα της. 



Η Λουσία εργάζεται στο χώρο της μόδας και είναι ιδιαίτερη ενεργή και δημοφιλής στα social media μέσω των οποίων προωθεί τις δουλειές της. Ξεχωρίζει για το στυλ της και τα ρούχα της είναι επιλεγμένα ένα ένα και κατάλληλα για την κάθε περίσταση. 

Στην Ελλάδα δεν έρχεται για δουλειές αλλά για να περάσει χρόνο με τον πατέρα της. Η έδρα της είναι η Μαδρίτη και αραιά επισκέπτεται και την πατρίδα της, την Ουρουγουάη. Έχει ζήσει και στο Μαϊάμι, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν προπονητής στην Inter Miami και βρίσκει αρκετές ομοιότητες στα νότια προάστια της Αθήνας με την Φλόριντα. 






Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Το Ισραήλ έχει το momentum για να πολεμήσει με όλους τους εχθρούς του - Ο ρόλος Τουρκίας και Ρωσίας

Η Οδύσσεια δύο παιδιών ανάμεσα στη μάνα Playmate και τον πατέρα κροίσο

Κοινό Πάσχα κάθε χρόνο για Ορθόδοξους και Καθολικούς, κοντά σε συμφωνία οι δύο Εκκλησίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr