Premier League: Στο σκαμνί Τσέλσι και Νότιγχαμ Φόρεστ για τον «καυγά» των παικτών στο φινάλε

Στο «στόχαστρο» των πειθαρχικών οργάνων της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FA) Τσέλσι και Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα τους την Κυριακή (6/10), ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1

Στο «στόχαστρο» των πειθαρχικών οργάνων της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μπήκαν την Τρίτη (8/10) η Τσέλσι και η Νότιγχαμ Φόρεστ, έπειτα από το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των παικτών τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (6/10), που έμεινε στο ισόπαλο 1-1.

Ο Νέκο Γουίλιαμς της Φόρεστ «πυροδότησε» την ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όταν έσπρωξε τον Μαρκ Κουκουρέγια και τον έστειλε πάνω στον προπονητή του Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Στη συνέχεια, αρκετοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τον πάγκο, ξεκίνησαν ένα πολύ μεγάλο «καυγά» σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον προτού ο διαιτητής Κρις Κάβανο ανακτήσει τον έλεγχο της κατάστασης. Ο αγώνας είχε συνολικά 11 κίτρινες κάρτες.

«Θεωρείται ότι και οι δύο ομάδες απέτυχαν να διασφαλίσουν πως οι παίκτες τους δεν θα συμπεριφέρονταν με απρεπή ή/και προκλητικό τρόπο γύρω στο 88ο λεπτό», ανέφερε η FA σε ανακοίνωση που επισημοποίησε τις κατηγορίες σε βάρος των δύο ομάδων.

Και οι δύο σύλλογοι έχουν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου για να δώσουν τις απαντήσεις τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Επέστρεψε το εξώδικο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Απειλεί με εισαγγελέα τώρα ο Κασσελάκης

ΠΑΣΟΚ: Ναι μεν, αλλά... για το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη με Δούκα - Συμφώνησαν για το πώς, αλλά όχι για το αν και πότε

Μήνυμα Νετανιάχου στον Λίβανο: «Σκοτώσαμε και τον διάδοχο του Νασράλα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr