Παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών του

Το σχολείο των παιδιών του Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα έκανε καταγγελία μετά από φημολογούμενη μαρτυρία του μικρότερου γιου του

Πρωτοσέλιδο σε Αργεντινή και Κολομβία έγινε ο Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα, μετά το άκουσμα της είδησης πως κινήθηκαν όλες οι νομικές διαδικασίες υπό τις κατηγορίες πως κακοποιεί τα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με Μέσα των δύο χωρών, ο ποδοσφαιριστης της Ρίβερ Πλέιτ για τον οποίο μέσα στο καλοκαίρι φημολογείτο πως είχε εκφράσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, αλλά και η σύζυγός του, Λίντα Πέρες, καταγγέλθηκε από τη διευθύντρια του σχολείου των δύο γιων του, μετά τη φημολογούμενη μαρτυρία του μικρότερου πως στο σπίτι υφίστανται κακοποιητικές συμπεριφορές, όπως ξύλο με τη ζώνη ως «μέτρο αντιμετώπισης» όταν δεν συμπεριφέρονται όπως θέλουν οι γονείς τους.

«Ο Χοέλ είπε στο δάσκαλό του ότι υφίσταται σωματική βία. Όταν αυτός και ο Σαμουέλ δεν κάθονται φρόνιμοι, τότε οι γονείς τους τούς χτυπάνε με τη ζώνη στα πόδια. Το παιδί ήταν πολύ αγχωμένο γιατί κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας ο δάσκαλός του τον επίπληξε για τη συμπεριφορά του κι εκείνος έβαλε τα κλάματα γιατί νόμιζε ότι θα πάρουν τηλέφωνο τους γονείς του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κατάθεση.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και η Πρόνοια, και ένα από τα πρώτα πράγματα που συνέβησαν ήταν το να παρθούν καταθέσεις από τα δύο ανήλικα, ηλικίας 7 και 10 ετών, αλλά και τη σύζυγο του Μπόρχα.

Ο Μιγκέλ Μπόρχα, η Λίντα Πέρες και οι μικροί Χοέλ και Σαμουέλ


Αφότου έγιναν και ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά, αποφασίστηκε η επιστροφή τους στο σπίτι μιας και δεν βρέθηκαν σημάδια κακοποίησης. Ωστόσο η υπόθεση δεν θεωρείται λήξασα και σίγουρα θα συνεχιστεί μιας και το «Κολιμπρί», όπως είναι το παρατσούκλι του, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του σχολείου και της διεθύντριας για ψευδείς κατηγορίες.

Παράλληλα, ασχέτως από τις προθέσεις του Κολομβιανού επιθετικού, οι δύο γιοι του αναμένεται να εξεταστούν ξανά από ειδικούς για να διαπιστωθεί εάν όντως δεν υπήρξε κακοποίηση στο παρελθόν, μέσω μιας ειδικής διαδικασίας που θα τα κάνει να ανατρέξουν καλύτερα και να ανοιχτούν περισσότερο στους ψυχολόγους.

Όσον αφορά τον Μπόρχα και τη σύντροφό του, είναι παντρεμένοι από το 2019, αλλά ήταν μαζί αρκετό διάστημα πριν. Εκτός από τα δύο παιδιά που έχει με την κόρη της γνωστής Κολομβιανής ηθοποιού, Άνα Βικτώρια Μπελτράν, οι δυο τους έχουν πάρει υπό την κηδεμονία τους ακόμη ένα το οποίο γεννήθηκε από πρώην σύντροφο του παίκτη στις αρχές της γνωριμίας Μπόρχα - Λίντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr