Μπέριλ ΜακΚίσικ: Πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της φορώντας τη φόρμα του Ολυμπιακού - Φωτογραφία

Ο παίχτης του Ολυμπιακού και η σύντροφός του περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Η Μπέριλ είναι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού μετά από 4 χρόνια που είναι κάτοικος Πειραιά. Εκείνη και ο σύντροφός της Σακίλ ΜακΚίσικ εγκαταστάθηκαν στην χώρα μας το 2020, όταν εκείνος συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους. 

Η όμορφη κοπέλα ασχολείται πολύ ενεργά με τα social media και έχει πλέον πολύ φανατικό κοινό από την Ελλάδα. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα αγοράκι, το οποίο ήρθε στην ζωή το 2021. Αυτή την περιόδο η Μπέριλ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και δεν παραλλείπει να ενημερώνει τους followers της σχετικά με αυτό. 





Σήμερα ανέβασε μία φωτογραφία, φορώντας μία φόρμα του Ολυμπιακού, την οποία προφανώς είχε «αρπάξει» από την ντουλάπα του άντρα της και έγραψε «Κλέβοντας ντυσίματα από την ντουλάπα του Σακίλ, από αυτό το σημείο και στο εξής», έγραψε πάνω στην φωτογραφία της.

Βέβαια, η εγκυμοσύνη δεν εμποδίζει την Μπέριλ να κάνει αυτό που αγαπάει... το γήπεδο. Η εντυπωσιακή γυναίκα δεν χάνει ακόμα και τώρα κανέναν εντός αγώνα του άντρα της, ενώ τον ακολουθεί και σε όποιον εκτός έδρας έχει την δυνατότητα. 



Η Μπέριλ έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού και πολλές φορές είναι πιο αναγνωρίσιμη ακόμα και από τον Σακίλ!

Το περίεργο είναι ότι, όπως έχει δηλώσει, δεν είχε πάει ποτέ σε αγώνα μπάσκετ πριν γνωρίσει τον ΜακΚίσικ. Με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα γνωρίστηκαν στην Πόλη και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι - Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια - Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr