Κριστιάνο Ρονάλντο: Αναζητά προσωπικό με μισθούς έως 30.000 ευρώ για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι συνιδιοκτήτης επτά ξενοδοχείων κι αυτό στη Μαδρίτη θεωρείται ως το πιο εντυπωσιακό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε αναζήτηση προσωπικού για το ξενοδοχείο Pestana CR7 στη Μαδρίτη, προσφέροντας ελκυστικούς μισθούς που φτάνουν έως 30.000 ευρώ ετησίως, καθώς και εξαιρετικά προνόμια. Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης από την ταράτσα του, θέλει να αυξήσει το προσωπικό του ενόψει των Χριστουγέννων.



Οι θέσεις τις οποίες θέλει να καλύψει ο Πορτογάλος σταρ είναι: διευθυντής υποδοχής με μισθό από 28.000 έως 30.000 ευρώ ετησίως, σερβιτόρος με μισθό από 24.000 έως 25.000 ευρώ ετησίως, βοηθός μπαρ με τον ίδιο μισθό, και θυρωρός με μισθό από 22.000 έως 23.000 ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα απολαμβάνουν έως 50 ημέρες άδειας (οι 30 εκ του νόμου και οι υπόλοιπες 20 ως μπόνους), καθώς και μηνιαία κάρτα σίτισης και δωρεάν ιατρική ασφάλιση.



Απαιτήσεις για τις θέσεις περιλαμβάνουν 3 έως 5 χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα της φιλοξενίας, δέσμευση για παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, άριστη γνώση αγγλικών, κοινωνικές δεξιότητες και ικανότητα ομαδικής εργασίας. Ιδιαίτερη προϋπόθεση για τους σερβιτόρους είναι η αποδεδειγμένη εμπειρία άνω του ενός έτους, με καθήκοντα που περιλαμβάνουν την υποδοχή και συνοδεία πελατών, την προετοιμασία τραπεζιών, καθώς και τη λήψη παραγγελιών και την εξυπηρέτηση φαγητού και ποτών.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει επτά ξενοδοχεία Pestana CR7 στη Λισαβόνα, το Φουντσάλ, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μαρακές.


Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr