Ζιντάν για Ινιέστα: Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτών των παικτών - Τι έλεγε για την Χρυσή Μπάλα που δεν του δόθηκε

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπήρξε αντίπαλος του Αντρές Ινιέστα κυρίως στα ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα

Ο Αντρές Ινιέστα αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον αποθεώσουν. 

Είναι ο άνθρωπος που με δικό του γκολ χάρισε το Μουντιάλ του 2010 στην Ισπανία, έχει κερδίσει 2 Euro, και με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα.

Η πολυετής θητεία του στην Μπαρτσελόνα δεν εμπόδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει ανακοίνωση για τον Ινιέστα αλλά ούτε και τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος έχει ταυτιστεί και ως παίκης και ως προπονητής με τους Μαδριλένους να τον αποθεώσει. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zidane (@zidane)


Ζιντάν και Ινιέστα κυριάρχησαν σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε εποχές που αυτό το παιχνίδι ήταν το κορυφαίο του κόσμου και το ισπανικό πρωτάθλημα το καλύτερο. «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο εξαιτίας αυτού του είδους των παικτών!» έγραψε ο Ζιζού. 

Το 2018 ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει για τον Ισπανό «μάγο» και είχε εκφράσει και την απορία του γιατί εκείνος δεν κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2010 τη χρονιά που η Ισπανία κατέκτησε με δικό του γκολ το Μουντιάλ. 

«Δεν σκέφτομαι τον Ινιέστα ως παίκτη της Μπαρτσελόνα. Τον βλέπω απλά ως ποδοσφαιριστή. Τον έχω συναντήσει δύο ή τρεις φορές και είναι ένας γοητευτικός, πολύ συγκρατημένος άνθρωπος.  Μου αρέσουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τα πάντα στο γήπεδο, αλλά είναι ήρεμοι. Έχω μόνο καλά λόγια για αυτόν και θαυμασμό για το ποδόσφαιρό του και του εύχομαι τα καλύτερα. Μιλάμε για κάποιον που έκανε τους πάντες να ονειρεύονται και του άξιζε να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, ειδικά τη χρονιά που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε ήταν ξεκάθαρο ότι το άξιζε» είπε ο Ζιντάν. 

Το 2010 αν και ο Ινιέστα πήρε τα πάντα την Χρυσή Μπάλα την κέρδισε ο συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως δεν είχε κατακτήσει Μουντιάλ. Τρίτος σε ψήφους το 2010 ήταν άλλος ένας παίκτης της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι. 




Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια - Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; - Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr