ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην Ηλιούπολη, κλήση σε ΑΟ Θήβας

ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην Ηλιούπολη, κλήση σε ΑΟ Θήβας

Χωρίς κόσμο για ένα ματς η Ηλιούπολη εξαιτίας μπουκαλιού που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για τη Super League 2

6333511

Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Ηλιούπολη για ρίψη αντικειμένου προς τους διαιτητές του αγώνα με την Παναχαϊκή για την Super League 2 και κλήση στον Α.Ο Θήβας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε δύο ποδοσφαιριστές καθώς και σε παράγοντα του Μανδραϊκού σε αγώνα για την Γ’ Εθνική, ανακοίνωσε σήμερα (9/10) η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

-Καλεί τον Α.Ο. ΘΗΒΑ σε ακρόαση τη Δευτέρα 14-10-2024, αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών σε δύο ποδοσφαιριστές καθώς και σε παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας, που φέρονται ότι έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση, του Δημοτικού Σταδίου Θηβών στις 6-10-2024, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ ΘΗΒΑ–ΑΟ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ, για την διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της ΕΠΟ, αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024.

-Με την υπ' αριθμ. 28/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, αναφορικά με παράβαση, ήτοι για ρίψη αντικειμένου (πλαστικό μπουκάλι πλήρες ύδατος) από φιλάθλους της, προς του διαιτητές του αγώνα, πρόσφορου να προκαλέσει σε αυτούς σωματική βλάβη, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη στις 7-10-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, για την διοργάνωση της SUPERLEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024.»

Ειδήσεις σήμερα:

Τυφώνας Μίλτον: Σε κατάσταση συναγερμού ομογενείς στη Φλόριντα - «Οχυρώσαμε τα σπίτια μας και περιμένουμε»

Επίθεση Δούκα σε Ανδρουλάκη μετά το ναυάγιο της τηλεμαχίας - Τον κατηγορεί ότι δεν ήθελε εξαρχής το debate

Τέσσερις νεκροί από πυρά των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ στη Ναμπλούς - Δείτε βίντεο με την εκτέλεση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης