Τζορτζ Μπάλντοκ: Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και σύσσωμη η Premier League τον αποχαιρετά

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη θλίψη της για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του twitter και κάτω από το post της αγγλικής ομάδας ακολούθησαν απαντήσεις των επίσημων λογαριασμών πολλών ομάδων

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Αγγλία.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξέφρασε τη θλίψη της για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του twitter και κάτω από το post της αγγλικής ομάδας ακολούθησαν απαντήσεις των επίσημων λογαριασμών πολλών ομάδων του νησιού που θρηνούν και αυτές την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.



Ο επίσημος λογαριασμός της Premier League έσπευσε να συλλυπηθεί πρώτος τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ποστάροντας: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια του George. Οι σκέψεις όλων στην Premier League είναι με την οικογένειά του και τους φίλους του σ’ αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή».


Ακολούθησαν και οι περισσότερες μεγάλες ομάδες της Premier League. «Τόσο άσχημα νέα. Οι σκέψεις της Λίβερπουλ είναι με την οικογένεια του George και τους φίλους του».



Η Τσέλσι πόσταρε: “Τόσο θλιβερά νέα. Οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι με τους αγαπημένους του George σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη George”.



Η Μάντσεστερ Σίτι με τη σειρά της: «Οι σκέψεις όλων στη Μάντσεστερ Σίτι είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George αυτές τις λυπηρές στιγμές».



Ο επίσημος λογαριασμός της Έβερτον ανέφερε: «Οι σκέψεις όλων στην Έβερτον είναι με την οικογένεια και τους φίλους του George σ' αυτές τις πολύ λυπηρές και δύσκολες στιγμές».


Στο ίδιο μήκος κύματος και τα post από τις Μπρέντφορντ, Γουλβς, Μπράιτον, αλλά και πολλών ακόμη ομάδων από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπως η Πλίμουθ, η ΚΠΡ, η Φλίτγουντ, η Σάτον, η Ίπσουιτς, η Γουίγκαν, η Μπόλτον, η Λιντς, η Λέιτον Όριεντ, η Ρέξαμ, η Νόριτς, η Μίλγουλ η Πρέστον και πάρα πολλές ακόμη.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι σφοδροί άνεμοι του τυφώνα Μίλτον «ξήλωσαν» τμήματα της στέγης θολωτού σταδίου στη Φλόριντα - Δείτε βίντεο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Viral η φωτογραφία γαμπρού που κάθεται και δουλεύει στο λάπτοπ κατά τη δεξίωση του γάμου του - «Θλιβερό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr