Παναθηναϊκός: Σοκαρισμένοι όλοι στο «τριφύλλι», αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων

Παναθηναϊκός: Σοκαρισμένοι όλοι στο «τριφύλλι», αποφάσισαν ακύρωση των προπονήσεων

Κάποιοι εκ των οποίων βρέθηκαν χθες στο σπίτι του Έλληνα δεξιού μπακ, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

baldock-panathinaikos
Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού από την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (09/10).

Τα μέλη της ομάδας, κάποια εκ των οποίων βρέθηκαν χθες στο σπίτι του Έλληνα δεξιού μπακ, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση κι έτσι στην σημερινή συγκέντρωση που είχαν στο Κορωπί συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις τόσο σήμερα (10/10) όσο και την Παρασκευή (11/10) κι έτσι αυτές θα συνεχιστούν από Δευτέρα (14/10). Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Στην συνέχεια εκείνοι αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο, μη μπορώντας να κρύψουν την τεράστια θλίψη τους γι' αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη τους και την οικογένειά του και δείχνοντας παράλληλα την δυσκολία που έχουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο τις δύσκολες αυτές ώρες.

Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πριν 2 χρόνια μίλησαν ανοιχτά τα δύο αδέλφια για όσα είχαν τραβήξει από τον 28χρονο ξάδερφό τους - Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Κυψέλη

Παγκόσμια ημέρα κατά της θανατικής ποινής - Το «Γουδί» καταργήθηκε το Μιζούρι συνεχίζει

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης