Τρόμος για διεθνή Παραγουανό ποδοσφαιριστή ο οποίος λιποθύμησε εν πτήσει

Ο 20χρονος Χούλιο Ενσίσο, που αγωνίζεται στην Premier League με την Μπράιτον, έζησε εφιαλτικές στιγμές στο ταξίδι του προς την Λατινική Αμερική όπου ταξίδευσε λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα

Το βράδυ της Κυριακής ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε τη Μπράιτον να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ (από 0-2 στο ημίχρονο 3-2 στο 66' που ήταν και το τελικό σκορ).

Ωστόσο από τη χαρά της σπουδαίας ανατροπής, ο 20χρονος Χούλιο Ενσίσο, βρέθηκε να ζει τον απόλυτο εφιάλτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς το Εκουαδόρ όπου βρισκόταν η αποστολή της Παραγουάης για τον αγώνα του προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2026.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Ενσίσο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα, όμως φάνηκε να παραπατάει και να χάνει τις αισθήσεις του.

«Δεν είχα κοιμηθεί καλά, δεν είχα φάσει σωστά και ήμουν αδύναμος. Ένιωθα έντονο πονοκέφαλο και κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, άλλα ένιωσα ότι ήθελα να πέσω. Τότε ένας με άρπαξε και με πήγε στις μπροστινές θέσεις. Εκεί μου έδωσαν κόκα κόλα και μια γιαπωνέζικη σούπα και τότε άρχισα να συνέρχομαι ένιωσα καλά» δήλωσε ο νεαρός επιθετικός σε Μέσα της πατρίδας του που εκφράζουν όμως τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο πρέπει να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με το Εκουαδόρ καθώς θα διεξαχθεί σε μεγάλο υψόμετρο...

Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Ήταν νεκρός στην πισίνα επί 5 ώρες

Κασσελάκης: Επιμένει για το εξώδικο - Του είχαν ζητήσει να το πάρει πίσω, πάει για σύγκρουση στην Κεντρική Επιτροπή

Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται στα 38 του ο θρύλος του τένις - Δείτε το συγκινητικό του βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr