Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες

Το MLS καταγράφει ρεκόρ προσέλευσης με το «φαινόμενο Μέσι»: 11 εκατ. θεατές στις εξέδρες

Η βορειοαμερικανική λίγκα ξεπερνά τα περσινά επίπεδα (10,9 εκατομμύρια) ενώ απομένουν ακόμα 16 αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου - Κατά μέσο όρο, 23.240 θεατές παρακολουθούν κάθε αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι να δίνει το ρυθμό

messi-29259729
Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γεμίζει τις κερκίδες των γηπέδων στο MLS. Η έκρηξη στην προσέλευση του κόσμου που έχει προκαλέσει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στο βορειοαμερικανικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώθηκε ξανά αυτή την εβδομάδα με την επίτευξη ενός νέου ρεκόρ προσέλευσης.

Παρόλο που απομένουν ακόμα 16 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, το MLS έχει ήδη φτάσει τα 11 εκατομμύρια θεατές στις εξέδρες. Η επίδραση του Μέσι είναι καταλυτική καθώς δύο από τους τρεις αγώνες με τη μεγαλύτερη προσέλευση αφορούν την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι.

Η λίγκα έχει ήδη ξεπεράσει τα 10,9 εκατομμύρια θεατές που κατέγραψε πέρσι, ένα ρεκόρ που φαίνεται μικρό φέτος, με τα γήπεδα της MLS να φιλοξενούν κατά μέσο όρο 23.240 θεατές σε κάθε αγώνα.

«Η άφιξη διεθνών αστέρων και η προσπάθεια των συλλόγων να δημιουργήσουν πιο αποκλειστικά και ελκυστικά πακέτα εισιτηρίων και εμπειρίες αγώνα για τους φιλάθλους ήταν καθοριστικά για τη συνεχή αύξηση της προσέλευσης στην MLS», τονίζει η λίγκα σε ανακοίνωσή της.

Κλείσιμο
Όπως και να έχει, η παρουσία του Μέσι ως το κύριο πόλο έλξης στις εξέδρες είναι αδιαμφισβήτητη. Ο αγώνας με τους περισσότερους θεατές φέτος ήταν το Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι - Ίντερ Μαϊάμι, με 72.610 άτομα στο Arrowhead Stadium, ενώ ο τρίτος σε προσέλευση ήταν το Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον - Ίντερ Μαϊάμι, με 65.612 θέσεις κατειλημμένες στο Gillette Stadium.

Ανάμεσά τους βρίσκεται το κλασικό ντέρμπι του Λος Άντζελες (LA Galaxy vs LAFC), το οποίο συγκέντρωσε 70.076 φιλάθλους στο Rose Bowl.


Ειδήσεις σήμερα:

Τυφώνας Μίλτον: Η Φλόριντα ετοιμάζεται να μετρήσει ζημιές και θύματα - Το «μάτι» πέρασε την ανατολική ακτή

Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται στα 38 του ο θρύλος του τένις - Δείτε το συγκινητικό του βίντεο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα - Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης