Βαγγέλης Παυλίδης: Δώσαμε και την ψυχή μας για τον Τζόρτζ!

Βαγγέλης Παυλίδης: Δώσαμε και την ψυχή μας για τον Τζόρτζ!

Ο διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα με τα δύο γκολ που πέτυχε χάρισε στην Ελλάδα μία τεράστια νίκη, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε μόνο στην απώλεια του Τζόρτζ Μπάλντοκ

vaggelis_1
Μόλις είχε πετύχει δύο γκολ, τα πρώτα της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ και οδήγησε την Εθνική ποδοσφαίρου σε έναν ιστορικό θρίαμβο, έχοντας κάνει εμφάνιση καριέρας...

Μόνο που ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν είχε όρεξη να μιλήσει για ποδόσφαιρο, δεν είχε το κουράγιο και τη διάθεση για να πανηγυρίσει τα τρομερά επιτεύγματα του.

«Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας για εμάς... Οι σκέψεις ήταν με τον Τζόρτζ, δώσαμε και την ψυχή μας γι' αυτόν... Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα δύο γκολ, χαμήλωσε το κεφάλι και πρόσθεσε με νόημα: «Σήμερα δεν είναι μέρα να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο... Ο Γιώργος ήταν μέλος της ομάδας μας και θα μας λείψει πάρα πολύ... Είμαστε επαγγελματίες αλλά ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας. Να ευχηθούμε καλή δύναμη στους δικούς του»

Κι η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με τον βουβό πανηγυρισμό του ιδίου και των συμπαικτών του με τον Θεσσαλονικιό επιθετικό να σημειώνει: « Όλη η μέρα ήταν βουβή. Κερδίσαμε και δεν το χαιρόμαστε! Μια εικόνα χίλιες λέξεις πραγματικά... Όσο μπορέσαμε κοιμήθηκαμε χθες το βράδυ για να δώσουμε τα πάντα για τον Τζόρτζ. Κι αυτός ο αγώνας θα μείνει στην ιστορία για τον Γιώργο μας. Ήταν μισός Άγγλος και μισός Έλληνας, αλλά πιστέψτε με ήταν 100% Έλληνας. Ελπίζω να μας είδε από εκεί ψηλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Ήταν νεκρός στην πισίνα επί 5 ώρες

Κασσελάκης: Επιμένει για το εξώδικο - Του είχαν ζητήσει να το πάρει πίσω, πάει για σύγκρουση στην Κεντρική Επιτροπή

Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται στα 38 του ο θρύλος του τένις - Δείτε το συγκινητικό του βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης