Βίντεο: Η συγκλονιστική ομιλία του Μπακασέτα πριν το παιχνίδι με την Αγγλία

Βίντεο: Η συγκλονιστική ομιλία του Μπακασέτα πριν το παιχνίδι με την Αγγλία

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε στην ψυχή των συμπαικτών του στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ πριν την ιστορική βραδιά - Η αφιέρωση μετά το τέλος του αγώνα

MixCollage-11-Oct-2024-12-56-AM-2409
Ιστορία έγραψε η Εθνική μας ομάδα στο Γουέμπλεϊ μετά το τεράστιο διπλό (1-2), αφιερώνοντας το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο πριν βγουν οι διεθνείς στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, ο Τάσος Μπακασέτας με μια αρχηγική ομιλία κάλεσε όλους να θυσιαστούν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «παράδειγμα».

Σήμερα μέσα στο παιχνίδι, ήσουν και θα είσαι το παράδειγμά μας 💙🤍 #wembley #inside #dressingroom #bluefamily #captain #Baldock

Posted by ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM) on Thursday, October 10, 2024


«Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Πολλοί από εμάς ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν», ανέφερε αρχικά ο Μπακασέτας και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Τζορτζ πάντα ήταν το παράδειγμα για αυτή την ομάδα γιατί πολλές φορές έδινε και την ψυχή του. Έβαζε πιο πάνω την ομάδα από όλους και θυσίαζε ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα. Και σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς ας θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε!».

Η Ελλάδα σε μια ιδιαίτερη βραδιά επικράτησε για πρώτη φορά των Βρετανών, με τους Ελληνες διεθνείς να κάνουν τα πάντα και να αφιερώνουν τη νίκη στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ. «Για σένα...» ήταν το μήνυμα της Εθνικής.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή - Ήταν νεκρός στην πισίνα επί 5 ώρες

Κασσελάκης: Επιμένει για το εξώδικο - Του είχαν ζητήσει να το πάρει πίσω, πάει για σύγκρουση στην Κεντρική Επιτροπή

Ράφα Ναδάλ: Αποσύρεται στα 38 του ο θρύλος του τένις - Δείτε το συγκινητικό του βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης