«Είσαι καθυστερημένος» - Ευθεία επίθεση της Ρεάλ Κακάμορα στον προπονητή της εθνικής των Νήσων Σολομώντα

«Λογικά απείλησε κάποιον για να γίνει προπονητής της εθνικής και τώρα χαραμίζει το μεγαλύτερο ταλέντο μας, είναι ο δικός μας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ»

«Retard» με κεφαλαία κόκκινα γράμματα χαρακτήρισε τον προπονητή της εθνικής των Νήσων Σολομώντα ο επίσημος λογαριασμός της Ρεάλ Κακαμόρα, μιας ομάδας που της περιοχής.

Αφορμή αποτέλεσε η ήττα της εθνικής από τα Φίτζι με σκορ 1-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τις σταγόνες που ξεχείλησαν το ποτήρι να είναι αφενός το ότι οι νικητές έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 30' και αφετέρου η μη χρησιμοποίηση του 20χρονου Πολ Φράνσις, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ Κακάμορα και θεωρείται το μεγάλο της αστέρι.

Του αδιανόητα άσχημου και προσβλητικού χαρακτηρισμού ακολούθησε και ένα έντονο κείμενο, στο οποίο αναφέρεται:

«Ο Τζος Σμιθ, ο Αυστραλός προπονητής από τη δεύτερη κατηγορία που με κάποιον τρόπο απείλησε κάποιον για να γίνει προπονητής της εθνική μας, αποφάσισε χωρίς να προκύπτει από πουθενά να αφήσει τον Φράνσις στον πάγκο κατά την ήττα μας από τα Φίτζι για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε ποτέ να προσληφθεί εξ αρχής και σχεδόν κυριολεκτικά είναι ο Σάουθγκεϊτ των Νήσων. Η τακτική του προσέγγιση είναι γελοία, δυσκολεύεται να κερδίσει ματς ακόμη και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, κι ας μην μιλήσουμε καλύτερα για το διεθνές επίπεδο.

Τα Φίτζι έπαιζαν με δέκα ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΛΕΠΤΑ και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Χάναμε 1-0 και αποφάσισε να μην βάλει τον Φράνσις. Χαραμίζει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ποδοσφαιρική μας ιστορία και τον αφήνει στον πάγκο. Χωνέψτε το».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr