Φουντώνει η διαμάχη Κασάνο - Κριστιάνο: «Δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, ας βάλει και 3.000 γκολ» - «Σκόραρες μόνο 150 γκολ, κέρδισες μόνο τέσσερις τίτλους»

Οξύνεται η κόντρα Ρονάλντο-Κασάνο με προσωπικά μηνύματα και δημόσιες απαντήσεις - Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής επέκρινε ξανά τον Πορτογάλο αστέρα, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Ρονάλντο μέσω προσωπικού μηνύματος

Κρατάει χρόνια αυτή... η κολόνια της κόντρας μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Αντόνιο Κασάνο και η διαμάχη αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες μέρες με αφορμή τα 900 γκολ του Πορτογάλου.

Ο Αντόνιο Κασάνο, υπήρξε ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με καριέρα σε μεγάλες ομάδες αλλά παράλληλα κατά καιρούς έχει προκαλέσει έκπληξη με τις τοποθετήσεις του.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του λίστα με τους 5 πιο ισχυρούς επιθετικούς του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ο πρώην παίκτης των Μπάρι, Ρεάλ, Ρόμα, Σαμπντόρια, Μίλαν, Πάρμα και Βερόνα προκάλεσε σοκ, απαντώντας ότι «ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Μπορεί να βάλει 3.000 γκολ· δεν με νοιάζει καθόλου. Οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές είναι οι: Ιγουαΐν, Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά, Αγουέρο, Ίμπρα, Σουάρεζ...»

Ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι «αυτοί ξέρουν να παίζουν ομαδικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Κριστιάνο; Ποιος είναι ο στόχος του; Γκολ, γκολ, γκολ.»

Ο Κασάνο αιτιολόγησε την άποψή του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας ότι «τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο ήταν κεντρικός επιθετικός. Πάντα έπαιζε ως αριστερός εξτρέμ. Θέλεις να τον βάλεις ανάμεσα σε αυτούς τους επιθετικούς; Αυτοί που ανέφερα έχουν κάτι κοινό... Ο Ιγκουαΐν, ο Αγκουέρο, ο Λεβαντόφσκι, ο Μπενζεμά, ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Λουίς Σουάρεζ ήξεραν να παίζουν με τους συμπαίκτες τους.»

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Αντόνιο Κασάνο είχε δηλώσει ήδη ότι «ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου», και λίγους μήνες αργότερα ζήτησε την αποχώρησή του.

«Ένας τύπος όπως ο Κριστιάνο πρέπει να έχει αυτοσεβασμό: αν δεν μπορείς πια, πρέπει να σταματήσεις. Είναι ένας κανόνας σε όλα τα αθλήματα... ‘Σταμάτα, αυτό ήταν!’», είπε ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Το 2021, απάντησε στον Ζόρζε Μέντες, όταν εκείνος ισχυρίστηκε ότι ο Κριστιάνο ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία: «Ναι, ο καλύτερος στην ιστορία μετά τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη.»

«Η Γιουβέντους απέκτησε τον Κριστιάνο για να κερδίσει το Champions League... και τα πήγε χειρότερα», συμπλήρωσε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Αντόνιο Κασάνο, απαντώντας του με ένα προσωπικό μήνυμα που τόνιζε: «Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις αυτό. Σκόραρες μόνο 150 γκολ, κέρδισες μόνο τέσσερις τίτλους».

Ο 42χρονος πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στο podcast του πως δέχτηκε κλήση από έναν ισπανικό αριθμό και, όταν το άνοιξε, είδε το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα φωνητικό μήνυμα, στο οποίο ο Πορτογάλος αστέρας του κατέκρινε την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του και παρέθετε τα τρόπαια που είχε κερδίσει. Ωστόσο, ο Κασάνο δεν δίστασε να μοιραστεί την απάντησή του.

«Η απάντησή μου ήταν: "Αγαπητέ Κριστιάνο, ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν σε σεβάστηκα γιατί δεν σε συμπαθούσα ως παίκτη"», ανέφερε ο Κασάνο. Στο ίδιο podcast, συνέχισε την κριτική του για την απόφαση της Γιουβέντους να αποκτήσει τον Ρονάλντο, επισημαίνοντας πως ο στόχος του συλλόγου ήταν να κατακτήσει το Champions League, αλλά τελικά η πορεία της ομάδας ήταν χειρότερη με εκείνον στο ρόστερ. «Είχαν πάρει το πρωτάθλημα χωρίς αυτόν. Θεωρώ πως απέτυχε».

Στη διαμάχη μεταξύ των δύο, παρενέβη και η αδερφή του Κριστιάνο, Έλμα Αβέιρο, η οποία υποστήριξε με σθένος τον αδερφό της. Σε δημόσια δήλωσή της, η Έλμα σχολίασε την κριτική του Κασάνο με έντονο ύφος: «Δεν ξέρω αυτόν τον καημένο (Κασάνο) και δεν με νοιάζει καν. Αλλά θα του πω μόνο ένα πράγμα: "Αν ο Κριστιάνο δεν ξέρει να παίζει και έβαλε 900 γκολ, φανταστείτε να ήξερε"».

Μάλιστα, η αδερφή του Ρονάλντο πρόσθεσε σκωπτικά: «Λένε ότι ήταν ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως έκαναν λάθος. Στην πραγματικότητα, ήταν ball boy».



Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr