Μόντο Ντουπλάντις: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου η σύντροφός του

Μόντο Ντουπλάντις: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου η σύντροφός του

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια - Το καλοκαίρι μετά τον θρίαμβο του Σουηδού επικοντιστή στο Παρίσι έκαναν διακοπές στην Σαντορίνη

monod
Θα το πάρει το κορίτσι ο Μόντο Ντουπλάντις.

Ο 24χρονος υπεραθλητής, που έχει ήδη 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το παγκόσμιο ρεκό στο επί κοντώ, αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ και σύντομα θα παντρευτούν. 

mpmm



Κλείσιμο

Ο Σουηδός που το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έκανε παγκόσμιο και Ολυμπιακό ρεκόρ στο επί κοντώ, και φυσικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο έδωσε στην εκλεκτή της καρδιάς το επιβεβλημένο μονόπετρο, έκανε την πρόταση γάμου και εκείνη είπε το «ναι». 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 4 χρόνια στη Στοκχόλμη. Ήταν καλεσμένοι σε ένα πάρτι. «Γεια σου, τι γίνεται, είμαι ο Μόντο» της είπε εκείνος και χόρεψαν. Εκείνη δεν δέχτηκε και ο Μόντο επέμενε. Της έστειλε στο  Snapchat για να βγουν ραντεβού και είπε το «ναι». 

«Αν ήμουν στη θέση της, δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον αμέσως. Πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Έπρεπε να αποδείξω με την πάροδο του χρόνου ότι ήμουν ένας αξιοσέβαστος νεαρός! Και ότι θα της φερόμουν με σεβασμό. Αυτό την κέρδισε, νομίζω»είχε πει ο Ντουπλάντις για την πρώτη τους επαφή. 

Από το 2021 η Ντεζιρέ ξεκίνησε να τον ακολουθεί παντού. Ο Μόντο άρχισε να κάνει το ένα παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο και μετά το άλμα έτρεχε στην εξέδρα για να βρει την καλή του και να την φιλήσει. 

Το ζευγάρι τον Αύγουστο επέλεξε τη Σαντορίνη για τις διακοπές του και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες. Ο Εμμανουήλ Καραλής τους κανόνισε τις διακοπές ενώ τους είχε καλέσει και παλαιότερα στην Ελλάδα. 

Η κοπέλα είναι 23 ετών έχει σπουδάσει content marketing στο Berghs School of Communication αλλά βγάζει το ψωμί της ως μοντέλο. Ο Μόντο πάντως που είναι μισός Αμερικανός και μισός Σουηδός έχει δηλώσει πως η Ντεζιρέ είναι η κοπέλα της ζωής του ενώ για την πρόταση γάμου παραδέχτηκε πως είναι πιο δύσκολη διαδικασία από το να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης