Προπονητής της Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Ένας τεράστιος ηγέτης, οι παίκτες έχασαν τον αδελφό τους»

Προπονητής της Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Ένας τεράστιος ηγέτης, οι παίκτες έχασαν τον αδελφό τους»

Το εγκώμιο του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ έπλεξε ο σημαντικότερος προπονητής του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ

george-baldock

Ακόμα ένας άνθρωπος που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Τζορτζ Μπάλντοκ λίγο μετά τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου. Ο Κρις Γουάιλντερ υπήρξε ο σημαντικότερος προπονητής του Έλληνα στον καιρό του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (έπαιξε 134 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του) και δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλειά του, πλέκοντας το εγκώμιο του Μπάλντοκ για όσα ήταν μέσα και έξω από το γήπεδο.

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες.

Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτός ο θάνατος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα. Όλοι μας είμαστε απολύτως άναυδοι, είναι πραγματικά τραγικό αυτό.

Δεν ήταν από τους παίκτες που μπαίνουν στα πρωτοσέλιδα αλλά ο Τζορτζ ήταν μία σπουδαία προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φάρος πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου.

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα.

Η οικογένειά του έχασε έναν γιο και οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ κι αυτός ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση.

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το 100% σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ», είπε μεταξύ άλλων ο Κρις Γουάιλντερ για χάρη του Μπάλντοκ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης