Εθνική Ελλάδος: Δεν προπονήθηκαν Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας

Χωρίς τους Τσιμίκα και Κωνσταντέλια έγινε η σημερινή προπόνηση της Εθνικής καθώς αμφότεροι παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ελλάδος. Μια μέρα μετά τον θρίαμβο και την ιστορική νίκη στο «Γουέμπλεϊ» που οι Έλληνες διεθνείς αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του σήκωσαν και πάλι μανίκια ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης με την Ιρλανδία (13/10, 21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Απόντες από τη σημερινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» σε αγγλικό έδαφος ήταν οι Κώστας Τσιμίκας και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Αμφότεροι εξακολουθούν να παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας και για προληπτικούς λόγους κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας, μένοντας παράλληλα και εκτός από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Η Εθνική θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία της για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Το ενδιαφέρον του κόσμου για παιχνίδι των θριαμβευτών του Γουέμπλεϊ είναι τεράστιο και ενδεχομένως να υπάρξει και sold out.


Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος - Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr