Βινίσιους και Χάαλαντ οι πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη - Αναλυτικά η 10αδα

Αμφότεροι κοστολογούνται πλέον στα 200 εκατομμύρια ευρώ

Την ώρα που όπως όλα δείχνουν πως ο Βινίσιους θα είναι ο φετινός νικητής της Χρυσής Μπάλας, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ βλέπει την εικόνα του να μεγαλώνει όλο και περισσότερο στον χάρτη του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Διότι, σύμφωνα με το νέο update του Transfermarkt ο Βραζιλιάνος πλέον είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο «Βίνι» αξίζει πλέον 200 εκατομμύρια ευρώ. Μαζί με τον Χάαλαντ, οι δυο τους είναι γενικότερα οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που φτάνουν να κοστολογούνται στα 200 εκατομμύρια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πίσω από τους δύο μεγάλους αστέρες των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, ακολουθούν οι δύο συμπαίκτες του Βινίσιους. Ο λόγος για τους Κιλιάν Μπαπέ και Τζουντ Μπέλινγκχαμ οι οποίοι αξίζουν 180 εκατομμύρια ευρώ. Πιο πίσω τους βρίσκεται ο 17χρονος Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός σταρ της Μπαρτσελόνα κοστολογείται στα 150 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα είναι ο πρώτος teenager που φτάνει στα συγκεκριμένα επίπεδα αξίας. Ποτέ ξανά κανείς ποδοσφαιριστής κάτω των 18 δεν είχε καταφέρει να κοστολογείται όσο αξίζει αυτή τη στιγμή ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα.

Την ίδια αξία έχει και ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, ενώ δέκα εκατομμύρια λιγότερα αξίζει ο Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ. Βιρτζ, Μουσιάλα και Βαλβέρδε ακολουθούν με αξία 130 εκατομμυρίων ευρώ.


Πηγή: Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ώρα μηδέν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένοι οι 87 να θέσουν τον Κασσελάκη εκτός κούρσας - Όλο το παρασκήνιο

Τα μηνύματα Ανδρουλάκη και Δούκα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες του β' γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αφρικανική σκόνη - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr