Μπαρτσελόνα: Το βίντεο από το ξύλο στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα στους εργάτες

Διέρρευσε το βίντεο από το ξύλο ανάμεσα στους εργάτες του «Καμπ Νόου» που σημειώθηκε στο υπό κατασκευή γήπεδο της Μπαρτσελόνα

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπό κατασκευή γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια των έργων του νέου «Καμπ Νόου», ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους εργάτες του γηπέδου, όπως αποκάλυψαν τα καταλανικά Μέσα, με απολογισμό έξι τραυματίες.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο καυγάς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ανάμεσα σε 20 εργάτες αλβανικής και ρουμάνικης καταγωγής. Ήδη στα social media έχουν διαρρεύσει πλάνα και βίντεο από το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε γύρω από το «Καμπ Νόου» που έφερε και τη μαζική απόλυση όλων των εμπλεκόμενων.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως το ξύλο κράτησε για αρκετή ώρα και πως πράγματι οι εμπλεκόμενοι ήταν πάρα πολύ και μάλιστα λίγοι ήταν εκείνοι που είχαν τη διάθεση να σταματήσουν τον καυγά και να δώσουν ένα τέλος στο επεισόδιο.
 
Οι ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν για Κασσελάκη που απέσυρε το εξώδικο για να γλυτώσει τον αποκλεισμό από τις εκλογές - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή

Αμερικανικές εκλογές: Η τελευταία ευκαιρία του Ιράν να τρομοκρατήσει την Δύση

Η κλιματική αλλαγή απειλή για τις καλλιέργειες του Θεσσαλικού κάμπου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr