Ντουπλάντις: Το βίντεο από τη στιγμή της πρότασης γάμου στην αγαπημένη του - «Ημουν πιο αγχωμένος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Πώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ έστησε την μεγάλη έκπληξη στην σύντροφό του - «Το δευτερόλεπτο μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ήμουν έτοιμος να το κάνω»

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του έκανε ο Μόντο Ντουπλάντις σε μια χρονιά που τα είχε όλα για τον ίδιο.

Ο 24χρονος Σουηδοαμερικανός αστέρας του άλματος επί κοντώ αρραβωνιάστηκε την επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του, το 23χρονο μοντέλο από την Σουηδία Ντιζαρέ Ινγκλαντέρ, μετά από μια περίτεχνη πρόταση γάμου-έκπληξη.  

Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ και φυσικά χρυσός ολυμπιονίκης, κάλεσε την Vogue της Σκανδιναβίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν και να απαθανατισούν την στιγμή που θα πέσει στο ένα γόνατο και θα ζητήσει από την σύντροφό του να τον παντρευτέι. Η Ινγκλαντέρ πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια editorial φωτογράφιση για το περιοδικό - πριν ο Ντουπλάντις γονατίσει προς το τέλος της ημέρας.

Την εξέπληξε με τη μεγάλη ερώτηση -και με ένα αστραφτερό διαμάντι- καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από μια αμμώδη παραλία.  

«Αυτό είναι πολύ πιο αγχωτικό από το να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ στη Vogue πριν από την πρόταση γάμου. Κατά τη διάρκεια και μετά την πρόταση, η Ινγκαλντέρ εξέφρασε επίσης μια κατάσταση δυσπιστίας. «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη», δήλωσε. «Είμαι τόσο control freak που είναι αδύνατο να με εκπλήξει κανείς».

Ωστόσο, ο 24χρονος αστέρας του αθλητισμού επιφύλασσε μια ακόμη έκπληξη για την Ινγκλαντέρ. Είχε κανονίσει οι οικογένειές τους καθώς και οι στενότεροι Σουηδοί φίλοι της συντρόφου του να ταξιδέψουν από τη Στοκχόλμη και τη Λουιζιάνα για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους μόλις ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση.

Ο Ντουπλάντις δήλωσε επίσης ότι γνώριζε ότι η Ντεζιρέ ήταν η γυναίκα που ήθελε να παντρευτεί «εδώ και χρόνια», από τότε που το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα πάρτι το καλοκαίρι του 2020. Περίμενε μέχρι μετά τον θρίαμβο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να μείνει στον προγραμματισμό, «στο δρόμο για το σπίτι στην πραγματικότητα-στην πτήση» λέει. «Το δευτερόλεπτο μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ήμουν έτοιμος να το κάνω».

To καλοκαίρι στη Σαντορίνη που κανόνισε ο Μανόλο

Τo ζευγάρι πέρασε μερικές μέρες στη Σαντορίνη το καλοκαίρι και το μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διάφορα στιγμιότυπα και βίντεο με τον «χρυσό» ολυμπιονίκη.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε και ένα βίντεο που βρίσκονται σε ένα σκάφος αγκαλιασμένοι, το οποίο κλιπ ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή.

Δείτε το βίντεο

Μετά από το παραπάνω, ακολούθησαν κι άλλα κλιπ στο TikTok, αυτή τη φορά από έξοδο που έκαναν στο νησί, έχοντας φορέσει τα καλά τους. Στο μεταξύ, η Inglander ανέβασε στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες της με φόντο το μπλε της θάλασσας, όσο εκείνη πόζαρε με ένα κίτρινο εξώπλατο μακρύ φόρεμα.


Σε άλλη ανάρτησή τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ανέβασαν βίντεο όπου ποζάρουν μαζί με το χρυσό μετάλλιο.



Ενώ, σε άλλο βίντεο φαίνεται πως ο Ντουπλάντις έχει... τυλίξει το μετάλλιο σε μια πετσέτα από εστιατόριο γιατί έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι. Ζήτησε από την διοργάνωση αν μπορεί να του... στείλει ένα ακόμα.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Μανόλο», Εμμανουήλ Καραλής, αποκάλυψε ότι αυτός ήταν που κανόνισε να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα και τον βοήθησε με τα διαδικαστικά. 

Οι δύο τους έχουν περάσει μαζί από όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και έχουν «χτίσει» μια δυνατή φιλία, που φάνηκε και στο Παρίσι. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι ό,τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άλλα ό,τι παραμένει έξω από αυτόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο: Τα μυστικά μιας διαδρομής 2.353 χρόνων

Ώρα μηδέν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ: Αποφασισμένοι οι 87 να θέσουν τον Κασσελάκη εκτός κούρσας - Όλο το παρασκήνιο

Οι Αμερικανικές εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία του Ιράν να τρομοκρατήσει την Δύση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr