Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις

Η Ισπανίδα τενίστρια με τους 2 Grand Slam τίτλους γνώρισε τυχαία τον άνδρα της ζωής της στη Νεά Υόρκη και τρία χρόνια μετά τον παντρεύτηκε στη Μαρμπέγια

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στην Μαρμπέγια της Ισπανίας η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και ο Άρθουρ Μπόρχες. 

Η 31χρονη τενίστρια που είναι από την Ισπανία αλλά και τη Βενεζουέλα γνώρισε τον Αμερικανό επιχειρηματία και μοντέλο τυχαίο έξω από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Η Μουγκουρούθα έπαιζε στο US Open και όταν έβγαινε από το ξενοδοχείο άκουσε τον Μπόρχες να της εύχεται "καλή επιτυχία" και να ζητάει μια φωτογραφία μαζί της. 



Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και άρχισαν να βγαίνουν στη Νέα Υόρκη. 

«Ήξερα ότι θα παντρευτούμε πολύ πριν μου κάνει την πρόταση. Από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πολύ γρήγορα γίναμε ένα ιδανικό ζευγάρ» είπε στο ισπανικό περιοδικό «Hola» η τενίστρια. 

Για την γνωριμία τους είχε πει: «Βγήκα έξω και τον πέτυχα στον δρόμο. Ξαφνικά, γύρισε και είπε “καλή τύχη στο US Open” και σκέφτηκα “ουάου, είναι τόσο όμορφος”». Ενώ έκαναν διακοπές εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με την Γκαρμπίνιε να δηλώνει σχετικά:  «Ήταν παράξενο. Σκεφτόμουν κάτι άλλο και όταν έκανε πρόταση γάμου, άρχισα να κλαίω. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είπα “ναι” κλαίγοντας, ήταν πολύ ρομαντικό».



Ο γάμος έγινε το περασμένο Σάββατο (5.10) και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι. Ανάμεσα τους ήταν η πολύ καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια, Carla Suarez Navarro, αλλά και η προπονήτριά της, Conchita Martinez.

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα σταμάτησε πρόσφατα το τένις έχοντας ανέβει το 2017 στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Το 2016 κέρδισε το Roland Garros και την επόμενη χρονιά το Wimbledon. To 2020 έφτασε στον τελικό του Australian Open. 




Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες σφαίρες, πυρομαχικά και όπλο εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Μενίδι – Δείτε φωτογραφίες

Κέρκυρα: Μου ζήτησαν €200.000 για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες, λέει επιχειρηματίας για τη σπείρα εφοριακών

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr