Κουκουρέγια για το Ισπανία - Γερμανία: «Κατουρήθηκα πάνω μου όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι μου»

Για την πιο αμφιλεγόμενη φάση του EURO 2024 μίλησε ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος παραδέχθηκε πως φοβήθηκε όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία

Το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στην παράταση του προημιτελικού του EURO 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις που διέρρεε η UEFA πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση να μην καταλογίσει πέναλτι, λίγους μήνες αργότερα η Ομοσπονδία άλλαξε γνώμη και χαρακτήρισε τη φάση ως «διαιτητικό λάθος».

Ένα λάθος που πιθανότατα στοίχισε τη συνέχεια της Γερμανίας στον θεσμό, καθώς λίγα λεπτά αργότερα η Ισπανία σκόραρε και με το τελικό 2-1 πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Με τη συγκεκριμένη στιγμή να συνεχίζει να διχάζει την κοινή γνώμη, ο πρωταγωνιστής, Μαρκ Κουκουρέγια, στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta Dello Sport» ρωτήθηκε για το χέρι και παραδέχθηκε ότι είχε αγχωθεί για το αν ο διαιτητής θα έδινε πέναλτι.

«Θεέ μου, φοβήθηκα πολύ. Κατουρήθηκα πάνω μου. Κοίταξα τον διαιτητή και ήταν σίγουρος ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσει, αλλά ηρέμησα πραγματικά μόνο όταν συνεχίστηκε το παιχνίδι. Τώρα έρχονται και λένε ότι ήταν πέναλτι, γιατί; Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνά Μαρτίνου: Ποια ήταν η μεγάλη κυρία του εφοπλισμού

Ανάλυση CNN: Η καθυστέρηση της απάντησης του Ισραήλ προκαλεί νευρική κρίση στο Ιράν - Από ποιες χώρες ζητά βοήθεια

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr