Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκαν Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, oλοταχώς προς sold out με Ιρλανδία

Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκαν Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, oλοταχώς προς sold out με Ιρλανδία

Οι δύο διεθνείς που είχαν μείνει εκτός δράσης λόγω πυρετού τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκαν κανονικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ελπίζει στην επάνοδό τους με την Ιρλανδία

6338555

Η Εθνική Ελλάδος αφήνει πίσω της τον ιστορικό θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ επί της Αγγλίας και στρέφει πλέον την προσοχή της στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιρλανδία αύριο (13/10, 21:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League B του Nations League.


Οι διεθνείς προπονήθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην κατάσταση των Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι δύο παίκτες που είχαν μείνει εκτός δράσης λόγω πυρετού τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκαν κανονικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ελπίζει στην επάνοδό τους.





Θυμίζουμε πως ο Κώστας Τσιμίκας είχε μείνει εκτός αποστολής στο Γουέμπλεϊ και δεν είχε προπονηθεί την επομένη του αγώνα, όπως και ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποπιος ωσότος είχε αγωνιστεί απέναντι στην Αγγλία. «Είχανε κάποιο πρόβλημα με πυρετό. Πιθανόν κάποια ίωση. Σήμερα να δούμε το πώς είναι. Είχανε πυρετό για δυο ημέρες. Ελπίζω να είναι καλά και να μπορέσουμε να τους έχουμε. Αισθάνονται καλά προσωρινά. Να δούμε την αντίδρασή τους μετά την προπόνηση», σχολίασε νωρίτερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών.

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου

Η εκπληκτική νίκη επί της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» ύστερα από μεγαλειώδη εμφάνιση και η συγκίνηση που παραμένει διάχυτη μετά την απίστευτη όσο και τραγική είδηση για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, θα αποφέρουν όπως φαίνεται ακόμη ένα sold out σε εντός έδρας αγώνα της Εθνικής.

Η στήριξη από το φίλαθλο κοινό της χώρας θα είναι εντυπωσιακή, αφού έχουν ήδη «φύγει» 25.000 εισιτήρια και όσα απομένουν (περίπου 5.000) αναμένεται να διατεθούν μέχρι ενός.

Σε αυτό βοηθά και η χαμηλή τιμή, καθώς και σε αυτό το παιχνίδι το κόστος στις περισσότερες θύρες είναι 10 ευρώ, σε μια προσπάθεια της ΕΠΟ να ξανακάνει τους Έλληνες φιλάθλους αρωγούς στην προσπάθεια της «γαλανόλευκης» ομάδας για επιστροφή στις διακρίσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνά Μαρτίνου: Ποια ήταν η μεγάλη κυρία του εφοπλισμού

Ανάλυση CNN: Η καθυστέρηση της απάντησης του Ισραήλ προκαλεί νευρική κρίση στο Ιράν - Από ποιες χώρες ζητά βοήθεια

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης