Πόνσε: «Μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ, από τους καλύτερους προπονητές που είχα ο Αλμέιδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εσεκιέλ Πόνσε για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στην Ένωση

Για την παρουσία του στην Ελλάδα μίλησε σε συνέντευξή του σε μέσο της Αργεντινής ο Έκι Πόνσε, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στη Χιούστον Ντάιναμο του MLS με πάνω από 9 εκατ. ευρώ.

Ο Πόνσε ρωτήθηκε για το που θεωρεί ότι έπιασε τα καλύτερα επίπεδα στην καριέρα του, με τον Αργεντινό φορ να τονίζει ότι αυτό ήταν την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα:

«Λοιπόν, θα πω ότι ήταν η τελευταία φορά που ήμουν στην Ελλάδα, η τελευταία φορά που ήμουν εκεί πριν έρθω εδώ. Νομίζω ότι ήταν με έναν από τους καλύτερους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα, τον Ματίας Αλμέιδα. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό, μου έδειξε ολόκληρη την εικόνα για το τι είναι αυτό το όμορφο άθλημα και με βοήθησε με κάθε συμβουλή που μας έδωσε. Μου άρεσε πραγματικά να παίζω ποδόσφαιρο εκεί».

Σε άλλο σημείο, ο Πόνσε, ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Αργεντινή για λογαριασμό της αγαπημένης του Νιούελς, απαντώντας:

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρομαι πολύ για τη Νιούελς, γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και προφανώς, όσο περνούν τα χρόνια και η καριέρα προχωράει, σκέφτομαι την επιστροφή στον σύλλογο που αγαπώ και ο οποίος μου έδωσε τα πάντα. Θα δούμε αν υπάρχει αυτή η πιθανότητα… Τώρα έχω συμβόλαιο με τους Χιούστον στο MLS και είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ αυτή την συμφωνία, αλλά πάντα έχω στραμμένη την προσοχή μου στη Νιούελς. Η οικογένεια, είναι πάντα εκεί στην Αργεντινή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θούμε στο μέλλον αν μπορώ να επιστρέψω».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες σφαίρες, πυρομαχικά και όπλο εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Μενίδι – Δείτε φωτογραφίες

Κέρκυρα: Μου ζήτησαν €200.000 για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες, λέει επιχειρηματίας για τη σπείρα εφοριακών

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr