Βινίσιους: Η Αλ Χιλάλ εξακολουθεί να... ονειρεύεται τον Βραζιλιάνο και ετοιμάζει νέα μυθική πρόταση

Η Αλ Χιλάλ δεν πετάει λευκή πετσέτα στην υπόθεση Βινίσιους και θα επανέλθει το επόμενο καλοκαίρι προκειμένου να πυροδοτήσει τη «βόμβα»

Από το προηγούμενο καλοκαίρι η Σαουδική Αραβία ήθελε να ενεργοποιήσει ακόμα μια βόμβα στο μεταγραφικό παζάρι - ίσως τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα - προσφέροντας στον Βινίσιους το μυθικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για να υπογράψει!

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν... συγκινήθηκε από την προσφορά, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία την πλευρά της θα δεχόταν μια πρόταση κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Φυσικά η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν συνέβη ποτέ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Σαουδάραβες πετούν λευκή πετσέτα. Σύμφωνα με τη «Marca», η Αλ Χιλάλ συνεχίζει να... ονειρεύεται τον Βινίσιους και αναμένεται να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι με νέα πρόταση.

Τη στιγμή που η απόφαση να κινηθεί για τον Νεϊμάρ δεν της έχει βγει - αγωνιστικά τουλάχιστον - λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο 31χρονος, στην ομάδα ήδη οραματίζονται τη διάδοχη κατάσταση με την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ της Ρεάλ.

Για την ώρα πάντως το ισπανικό δημοσίευμα τονίζει πως υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες για μια τέτοια μετακίνηση, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει το μυαλό του στη Μαδρίτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες σφαίρες, πυρομαχικά και όπλο εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Μενίδι – Δείτε φωτογραφίες

Κέρκυρα: Μου ζήτησαν €200.000 για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες, λέει επιχειρηματίας για τη σπείρα εφοριακών

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr