Μέσι: Η Μπαρτσελόνα θα τον ξεχρεώσει το 2025!

Μέσι: Η Μπαρτσελόνα θα τον ξεχρεώσει το 2025!

Τα χρέη εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τόσο ο Μέσι όσο και οι Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς είχαν επιδείξει κατανόηση προς την οικονομική κατάσταση της ομάδας

lionel-messi-real-madrid

Η Μπαρτσελόνα προγραμματίζει την εξόφληση των χρεών της προς τον Λιονέλ Μέσι μέχρι το 2025. Τα χρέη εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19 και τόσο ο Μέσι όσο και οι Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς είχαν επιδείξει κατανόηση προς την οικονομική κατάσταση της ομάδας, συμφωνώντας να καθυστερήσουν την καταβολή των οφειλομένων ποσών.

Σύμφωνα με την «AS,» η Μπαρτσελόνα προγραμματίζει να ολοκληρώσει την εξόφληση των χρεών της προς τον Μέσι και τους άλλους δύο παίκτες μέχρι το 2025. Για αυτό και παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός σταρ έχει φύγει από την ομάδα εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια, εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μπάτζετ του συλλόγου.

Στην επερχόμενη γενική συνέλευση της Μπαρτσελόνα, που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου, αναμένεται να παρουσιαστεί ο επίσημος οικονομικός απολογισμός της ομάδας, όπου θα περιλαμβάνονται και οι προβλέψεις για τις εκκρεμείς οφειλές προς πρώην και νυν παίκτες.

Στην αυτή την οικονομική της έκθεση, ο ισπανικός σύλλογος θα αναλύσει ότι μπορεί να καλύψει το υπόλοιπο των χρεών της μέχρι το 2025, κυρίως χάρη σε νέες και ανανεωμένες χορηγίες, όπως το ανανεωμένο συμβόλαιο με τη Nike και τα αυξημένα έσοδα από την επιστροφή στο ανακαινισμένο «Καμπ Νόου».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες σφαίρες, πυρομαχικά και όπλο εντοπίστηκαν σε σπίτι στο Μενίδι – Δείτε φωτογραφίες

Κέρκυρα: Μου ζήτησαν €200.000 για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες, λέει επιχειρηματίας για τη σπείρα εφοριακών

Το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που οφείλουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης