Υποκλίθηκε ξανά στον Σίνερ ο Τζόκοβιτς - «Αυτοκράτορας» στη Σανγκάη ο Ιταλός, 2-0 στον τελικό - Βίντεο

Υποκλίθηκε ξανά στον Σίνερ ο Τζόκοβιτς - «Αυτοκράτορας» στη Σανγκάη ο Ιταλός, 2-0 στον τελικό - Βίντεο

Ο Γιανίκ Σίνερ κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για 4η φορά στα 5 τελευταία παιχνίδια και έφτασε τους 7 τίτλους στο 2024 και τους 17 στην καριέρα του

29360004
Με ανεβασμένη την ψυχολογία από την εξασφάλιση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για το 2024 ο Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε τον τίτλο στο Shanghai Masters, στο προ τελευταίο Masters της σεζόν. 

Ο 23χρονος Ιταλός τενίστας επικράτησε 7-6 (4), 6-3 σε 1.37' του Νόβακ Τζόκοβιτς και κέρδισε τον 7ο τίτλο του στο 2024 και τον 17ο στην καριέρα του. 


Jannik Sinner vs Novak Djokovic For The Title 🏆  | Shanghai 2024 Final Highlights


Κλείσιμο

Ο Σίνερ έχει πάρει τον αέρα του Τζόκοβιτς αφού αυτή ήταν η 3η σερί νίκη του και η 4η στα 5 τελευταία παιχνίδια. Συνολικά έχουν πλέον από 4 νίκες. 

Ο Ιταλός έχει 15-2 νίκες σε τελικούς και αυτός ήταν ο 4ος κερδισμένος στη σειρά. Θυμίζουμε το 2024 κέρδισε το Australian Open αλλά και το US Open. 

Τον τελικό είδε ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Κάρλος Αλκαράθ. 

Στον αγώνα ο Σίνερ είχε 22 winners έναντι 12 του Νόλε ενώ τα αβίαστα λάθη ήταν 17 για τον Ιταλό και 18 για τον Σέρβο.

Στο 1ο σετ δεν είχαμε μπρέικ και μοιραία οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ιταλός ξεκίνησε με 4-0 και το έκλεισε στο 7-6 (4). Στο 2ο σετ ο Ιταλός έφτασε σε μπρέικ (3-1) και το έκλεισε εύκολα (6-3). 

Τζόκοβιτς σε Φέντερερ: Μακάρι να έπαιζες μαζί μας 

Μετά τον τελικό ο Νόβακ Τζόκοβιτς απευθύνθηκε στον Ρότζερ Φέντερερ που είδε το μεγάλο παιχνίδι από τα επίσημα και του είπε:

«Χαίρομαι που σε βλέπω Ρότζερ. Δεν έχω συνηθίσει να σε βλέπω στις κερκίδες. Μακάρι να ήσουν εδώ κάτω και να έπαιζες μαζί μας. Πιθανότατα αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω μπροστά σου, γι' αυτό είχε επιπλέον τρακ». 



Μιλώντας στον Αλκαράθ που ήταν δίπλα στον Φέντερερ ο Σέρβος είπε: «Είναι θαυμάσιο. Και εσένα Κάρλος. σε ευχαριστώ επίσης. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ και ήσασταν μέρος αυτού του αγώνα». 

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον νικητή: «Συγχαρητήρια Γιανίκ. Ήσουν απλά πολύ καλός σήμερα, πολύ δυνατός, πολύ γρήγορος. Διανύεις μια απίστευτη χρονιά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Γιανίκ επίσης. Μπράβο σας παιδιά. Ξέρω μερικούς από εκεί, γνώριμα πρόσωπα. Είναι μια σπουδαία ομάδα». 


Ειδήσεις σήμερα:

Ήταν μία δύσκολη χρονιά γεμάτη αβεβαιότητα και πόνο, δήλωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ


Επιμένει ο Γκλέτσος στην «εισαγωγή ιερόδουλων» για τους μετανάστες: Τι πιο αριστερό και ανθρώπινο;


Νάνα Μούσχουρη μετά τη δήλωση ότι αποσύρεται από τη μουσική: «Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμη όνειρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης