Επίσημη η αλλαγή στον πάγκο του ΟΦΗ - Ο Ράσταβατς στη θέση του Δέλλα

Επίσημη η αλλαγή στον πάγκο του ΟΦΗ - Ο Ράσταβατς στη θέση του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ανέλαβε την ομάδα του Ηρακλείου

rasta
Η πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κρήτης σήμερα το μεσημέρι.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο Σέρβος προπονητής αντικαθιστά τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες για προσωπικούς λόγους. 



Κλείσιμο
Ο Ράσταβατς παραλαμβάνει την ομάδα του Ηρακλείου στην πέμπτη θέση της Σούπερ Λίγκας (ισόβαθμος του Παναιτωλικού), με 11 βαθμούς ύστερα από 7 αγώνες.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 51 ετών (γενν. 1/11/73) Σέρβος τεχνικός, έχει άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο ως προπονητής της Ξάνθης (2017-2019), όσο και με την διπλή παρουσία του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αρχικά από τον Δεκέμβρη του 2019 ως τον Ιούνιο του 2022 & τη σεζόν 2023/24 μέχρι και την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος).

Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην Vojvodina (2022-23) και στη Radnicki Nis (2015-2017). Έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός προπονητής των τμημάτων υποδομής της Σερβίας, ενώ το καλοκαίρι του 2018 ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Σερβίας που συμμετείχε στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Άμεσοι συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι οι κ.κ. Goran Saula και Vladimir Ilic, οι οποίοι θα πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ τους Νίκο Κουνδουράκη, Αντώνη Λυκούρη και Δήμο Χριστοφή. Καλωσορίζουμε τον κ. Rastavac και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του ΟΦΗ και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!».

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού η Ταϊβάν, κινεζικό αεροπλανοφόρο εντοπίστηκε νότια της νήσου


Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς


Πέντε χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, κάνουν τέχνη σε περιοχές με περιβαλλοντικές καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης