Μπάσκετ Γυναικών: Με οδηγό την Σταμολάμπρου ο ΠΑΟ νίκησε 62-55 τον Ολυμπιακό - Δείτε βίντεο

Οι πράσινες παρουσιάστηκαν φανερά πιο έτοιμες από τις ερυθρόλευκες στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να πέρασε εκτός παρκέ δείχνοντας να πονάει, ωστόσο στο δεύτερο μισό μπήκε με φόρα και σε συνδυασμό με τις άμυνες και την κυριαρχία στα ριμπάουντ, οδήγησε το «τριφύλλι στη νίκη με 62-55.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το ματς

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν άργησε να βρει τα πατήματά του. Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα τα μαρκαρίσματα ήταν σκληρά και αμφότερες οι ομάδες βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, με την πρώτη περίοδο να λήγει μάλιστα 17-14 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το ντέρμπι συνέχισε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να κάνει την ανατροπή αλλά να παίρνει και απόσταση ασφαλείας, προτού ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά επιστρέψει στη διεκδίκηση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 32-29 υπέρ των «πρασίνων».

Με την έναρξη του δεύτερου μισού, ο Παναθηναϊκός πήρε το πάνω χέρι και αξιοποιώντας την καλή άμυνα, πήρε προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί απλά και την τρίτη περίοδο να λήγει 54-46 υπέρ του «τριφυλλιού».


Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα Στα 4 λεπτά πριν το τέλος ήταν μπροστά με 59-47 και χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές στην εικόνα του ματς, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη με 62-55.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 32-29, 54-46, 62-55

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού η Ταϊβάν, κινεζικό αεροπλανοφόρο εντοπίστηκε νότια της νήσου


Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τη Γαλλία ότι σκοπεύει να παίζει μόνο στα σημαντικά ματς


Πέντε χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, κάνουν τέχνη σε περιοχές με περιβαλλοντικές καταστροφές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr