Premier League: Πρώην παίκτης του αγγλικού πρωταθλήματος κατηγορείται για βιασμό

Ο 24χρονος που δεν αγωνίζεται πλέον στο αγγλικό πρωτάθλημα κατηγορείται ότι βίασε την περασμένη Τετάρτη μία κοπέλα σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στον χώρο του ποδοσφαίρου βγήκε στην επιφάνεια. Σύμφωνα με την The Sun το πρωί της Τετάρτης (09/10), η αγγλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League, μετά από καταγγελία γυναίκας για βιασμό.


Το όνομα του φερόμενου δράστη δεν έχει γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι γεννήθηκε στο εξωτερικό και έχει παίξει για διάφορους αγγλικούς συλλόγους, καθώς και για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο «Corinthia Hotel» στο Λονδίνο που είχε κάνει κράτηση η κοπέλα.

Η γυναίκα, όμως, λίγη ώρα μετά κατέβηκε στη ρεσεψιόν πολύ ταραγμένη και ανέφερε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου,  ενώ η έρευνα της αγγλικής αστυνομίας συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά - Δείτε βίντεο

Αφγανιστάν 1979-1989: Η εισβολή και εμπλοκή της Σοβιετικής Ένωσης σε έναν μακροχρόνιο και αιματηρό πόλεμο

Το «ως εδώ» της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη - Το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και η επόμενη ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr