Φάμπιο Παΐμ: Από ισάξιος του Ρονάλντο στα «λιοντάρια» της Σπόρτινγκ, «λιοντάρι» στη βιομηχανία του πορνό!

Φάμπιο Παΐμ: Από ισάξιος του Ρονάλντο στα «λιοντάρια» της Σπόρτινγκ, «λιοντάρι» στη βιομηχανία του πορνό!

Ο Πορτογάλος στα νιάτα του θεωρείτο από πολλούς ως ισάξιος του CR7 - Aποδείχθηκε ταλέντο στις καταχρήσεις, βρέθηκε στη φυλακή και ξεκινά την καριέρα του ως πορνοστάρ

Paim1
Όταν το μακρινό 2003 ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τη Λισαβόνα και τη Σπόρτινγκ για να ενταχθεί στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αφού σ' ένα φιλικό παιχνίδι είχε προκαλέσει σοκ στους παίκτες του Φέργιουσον) ο αστικός μύθος θέλει τον νεαρό Πορτογάλο να απαντά στους Άγγλους δημοσιογράφους που τον υποδέχθηκαν με διθυραμβικά σχόλια: «Αν νομίζετε ότι εγώ είμαι καλός, τότε περιμένετε μέχρι να δείτε τον Φάμπιο Παΐμ».

Αν και η συγκεκριμένη δήλωση δεν υπάρχει σε βίντεο, ακόμη κι αν ειπώθηκε, όλοι θεωρούν ότι ήταν μια... εξυπηρέτηση του CR7 στον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες που εκπροσωπούσε και τον άγνωστο στους πολλούς Παΐμ.

How Good Was Fábio Paím At Sporting U19? ⚽🏆🇵🇹


Κλείσιμο
Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος Παΐμ, ήταν όντως ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει γιατί σε αντίθεση με τον Ρονάλντο δεν συνέχισε να δουλεύει, αλλά καβάλησε και το καλάμι και κατέστρεψε τα πάντα. Κι αφού είχε διάφορα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, ξάφνιασε ευχάριστα όταν άρχισε να δίνει διαλέξεις για το τι πρέπει να αποφύγουν οι νέοι αθλητές προκειμένου να μην έχουν τη δική του τύχη. Μόνο που ο Παΐμ φρόντισε να... τρελάνει τους πάντες, ανακοινώνοντας την υλοποίηση ενός παιδικού του ονείρου: το να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου...

Από τα... αλώνια της Τσέλσι, στα... σαλόνια του πορνό
Σε ηλικία 19 ετών έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα στη Σπόρτινγκ βρέθηκε στην Τσέλσι με προπονητή τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι που τον ήξερε από τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ωστόσο εκεί απέδειξε ότι δεν ήταν γεννημένος για τα δύσκολα.

Paim6


Στο Λονδίνο έμεινε μόλις 4 μήνες, έπαιξε κάποια ματς στη Β' ομάδα και επέστρεψε στη Σπόρτινγκ για να αρχίσει τόσο νωρίς η καθοδική πορεία που τον έφερε να αγωνίζεται σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας του ή πρωταθλήματα όπως αυτά των Κατάρ, Κουβέιτ, Λιθουανίας και Πολωνίας.

Το 2015 συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού, χωρίς να αποδειχθεί η ενοχή του, ενώ το 2019 οι πορτογαλικές αρχές τον συνέλαβαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Paim4
Paim2


«Ο παίκτης που ο ίδιος ο Ρονάλντο είχε δηλώσει κάποτε ότι είναι καλύτερος του κινδυνεύει να μπει φυλακή» ήταν οι τίτλοι των ΜΜΕ εκείνη την εποχή με τον Παϊμ να αποφυλακίζεται μετά από λίγες εβδομάδες καθώς και πάλι δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Κι αφού άρχισε να γυρίζει όλη τη χώρα δίνοντας διαλέξεις για τα λάθη του και συνεντεύξεις όπου έλεγε ότι αν είχε το μυαλό του CR7 θα ήταν στο ίδιο επίπεδο μ' αυτόν και τον Μέσι, αποφάσισε να κάνει και πάλι στροφή στη ζωή του.



Κι όπως όταν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, έτσι και στο πορνό τα πρώτα σχόλια είναι... θετικά!

«Ήταν καλός στο ποδόσφαιρο και είναι καλός στο πορνό. Θα έχει μεγάλη επιτυχία. «Ελπίζω αυτή η ταινία να είναι η πρώτη από πολλές με τον Παΐμ». Αυτά ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η Ντιάνα Μελάνσια (γνωστή πορνοστάρ στην Πορτογαλία η οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Λιξ) για να περιγράψει τον Παΐμ.

Paim5
Paim3


Η συγκεκριμένη ταινία έχει «ανέβει» σε ιδιωτικό κανάλι στην πλατφόρμα Telegram και όποιος θέλει να δει τον Φάμπιο Παΐμ, τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει ένας νέος Κριστιάνο Ρονάλντο, στην πρώτη του εμφάνιση στην ερωτική βιομηχανία, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 79 ευρώ...

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι και ο χορός του Σάκη Ρουβά - Δείτε βίντεο

Αφγανιστάν 1979-1989: Η εισβολή και εμπλοκή της Σοβιετικής Ένωσης σε έναν μακροχρόνιο και αιματηρό πόλεμο

Το «ως εδώ» της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη - Το παρασκήνιο, οι πρωταγωνιστές και η επόμενη ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης