Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου»

Γιαννούλης: «Δεν θα ξεπεράσουμε την απώλεια του Τζορτζ, όλα τα παιχνίδια αφιερωμένα σε αυτόν» - Ρότα προς την οικογένεια του Μπάλντοκ: «Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»

Η Εθνική κατάφερε να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο Nations League επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας στο γεμάτο Καραϊσκάκης σε ένα παιχνίδι φορτισμένο συναισθηματικά λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ του: «Με βάση των συνθηκών και του παιχνιδιού ήταν από τα πιο ωραία γκολ της καριέρας μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τα λόγια του πριν το ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ: «Τα λόγια μου στο Γουέμπλεϊ έρχονται μέσα από την καρδιά μου και ήθελα να πω στα παιδιά αυτά που νιώθω και να τους δώσω ένα έξτρα κίνητρο, αν και νομίζω δεν χρειαζόντουσαν εμένα. Η παρουσία μας ήταν αυτό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα το πώς διαχειριστήκαμε την θλίψη μας σε λίγες ώρες. Θεωρώ, ότι περάσαμε αρκετά μαθήματα ως ομάδα και έχουμε γνωρίσει πολλές απογοητεύσεις και τα μηνύματα που περάσαμε και ο κόσμος ταυτίστηκε με αυτά είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμάς τα τελευταία χρόνια. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και τώρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι».



Γιαννούλης: «Δεν θα ξεπεράσουμε την απώλεια του Τζορτζ, όλα τα παιχνίδια αφιερωμένα σε αυτόν»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά το ματς με την Ιρλανδία στάθηκε και αυτός στον αδικοχαμένο, Τζορτζ Μπάλντοκ λέγοντας μεταξύ άλλων πως κάθε παιχνίδι θα είναι αφιερωμένο σε αυτόν.

Για τη νίκη επί της Ιρλανδίας: «Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, επιτεθήκαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ, αλλά σημασία έχει η νίκη».

Για την δική του εμφάνιση: «Πραγματικά είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε δεμένοι με τα παιδιά και όποιος μπαίνει είναι έτοιμος να βοηθήσει όπως έκανα και εγώ. Έχω παίξει και με τον Τζόλη χρόνια και αυτό με βοήθησε πολύ».

Το κλίμα μετά τον χαμό του Μπάλντοκ: «Το κλίμα ήταν και συνεχίζει να είναι βαρύ. Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το ξεπεράσουμε ποτέ. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι αφιερωμένα στον Τζορτζ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και μακάρι να τους έχουμε δίπλα μας για πάντα».



Ρότα προς την οικογένεια του Μπάλντοκ: «Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»

Συγκινητικά λόγια από τον Λάζαρο Ρότα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιρλανδία, αφιερώνοντας τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην οικογένειά του:

«Κάναμε σκληρή δουλειά, είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε 100% συγκέντρωση και το αποτέλεσμα φαίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται πολύ με το γκρουπ και η εικόνα μιλάει από μόνη της», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τον Τζορτζ. Θέλω να πω στην οικογένειά του ότι πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας».

Τέλος για την υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων ανέφερε: «Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Δεν το έχω ξανασυναντήσει και δεν το λέω για την ΑΕΚ. Η Εθνική είναι κάτι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε ομάδα. Ανατρίχιασα».




Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ένοπλος κοντά σε ομιλία του Τραμπ στην Καλιφόρνια

Φιλοδώρημα: Αφορολόγητο και χωρίς κρατήσεις μέχρι τα 3.600 ευρώ - Έρχεται τροπολογία

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Επεισόδιο έξω από τα γραφεία του κόμματος με την Ελένη Λουκά - Φώναζε και την απομάκρυναν, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr