Οπαδός της Γκοϊάις πέτυχε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μπάλα στο κεφάλι από την εξέδρα - Τελικά έχασαν το ντέρμπι με πέναλτι α λα Πανένκα - Βίντεο

Οπαδός της Γκοϊάις πέτυχε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μπάλα στο κεφάλι από την εξέδρα - Τελικά έχασαν το ντέρμπι με πέναλτι α λα Πανένκα - Βίντεο

Και μάλιστα του έφερε γούρι - Τουλάχιστον, από την άλλη πλευρά, αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου δεν πήρε στο κηνύγι τον αντίπαλο που σκόραρε

mpala-goias-villa-nova
Την ευκαιρία του να πειράξει την αντίπαλη ομάδα (και να γίνει viral) βρήκε ένας οπαδός της Γκοϊάις (Γκοϊάς) στο ντέρμπι κόντρα στη Βίλα Νόβα για τη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όταν μια μπάλα έφτασε στην εξέδρα.

Ο καλός στο σημάδι οπαδός των γηπεδούχων δεν το σκέφτηκε και πολύ, ζύγισε τη μπάλα και την έστειλε κατευθείαν στο κεφάλι του βασικού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Χολς, ο οποίος από την πλευρά του ήταν αρκετά... κουλ.

Αν συνυπολογίσουμε ότι ήταν και το πρώτο ματς μετά από πέντε διαδοχικά στο οποίο η Βίλα Νόβα δεν δέχθηκε γκολ, μάλλον του έφερε γούρι.



Κλείσιμο
Στο παιχνίδι, ένα απλωμένο χέρι σε κεφαλιά που έστειλε τον διαιτητή στο VAR, ήταν και αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα, με τον Αλέσον να ευστοχεί στην ίδια πλευρά του γηπέδου από την άσπρη βούλα με ένα δυνατό χτύπημα τύπου Πανένκα.



Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της Γκοϊάις, Ταντέου, δεν πήρε στο κυνήγι τον αντίπαλό του, όπως είχε κάνει σε μία περίπτωση στο παρελθόν όταν νικήθηκε με παρόμοιο πέναλτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης