Ρεάλ Μαδρίτης: Φόβοι ότι η καριέρα του Αλάμπα έχει τελειώσει ήδη

Ρεάλ Μαδρίτης: Φόβοι ότι η καριέρα του Αλάμπα έχει τελειώσει ήδη

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής απουσιάζει από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, λόγω ρήξης χιαστού και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί στα προγράμματα που ακολουθούν οι συμπαίκτες του 

28041656
Σοβαρές ανησυχίες έχουν προκύψει γύρω από το μέλλον του Νταβίντ Αλάμπα, με τον Αυστριακό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος παίκτης υπέστη ρήξη χιαστού στο τέλος του 2023 και από τότε έχει παραμείνει εκτός δράσης. Παρά τις προσπάθειες του να επιστρέψει, η κατάσταση του τραυματισμού του παραμένει σοβαρή και αβέβαιη.

Ο Αλάμπα, που εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2021 μετά από μία σπουδαία πορεία με την Μπάγερν Μονάχου, πήρε γρήγορα φανέλα βασικού. Συνεργαζόμενος με τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Έντερ Μιλιτάο, αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της άμυνας της Ρεάλ. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού Onda Cero, η ομάδα της Ισπανίας φοβάται πως κατάσταση του Αλάμπα είναι τόσο σοβαρή που μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ο αμυντικός επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις, αλλά ο τραυματισμός του έχει έχει επιβαρρύνει σημαντικά την κατάσταση στα γόνατά του. Ο χόνδρος έχει φθαρεί, με αποτέλεσμα τα οστά να τρίβονται μεταξύ τους, προκαλώντας του έντονο πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η πιθανότητα πρόωρης αποχώρησης του από την ενεργό δράση στα 32 του χρόνια είναι πλέον ένα ρεαλιστικό σενάριο. Αν αυτό συμβεί, θα είναι μια τραγική κατάληξη για έναν παίκτη με τόσο ένδοξη καριέρα, που άφησε το στίγμα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνι Καρβαχάλ, άλλος ένας βασικός αμυντικός της Ρεάλ, αντιμετωπίζει παρόμοιο τραυματισμό αυτή την περίοδο. Έπειτα από μια σοβαρή σύγκρουση με τον Γιερεμί Πίνο της Βιγιαρεάλ. Οι γιατροί του 32χρονου ποδοσφαιριστή τον έχουν ενημερώσει πως έχει μόνο 50-60% πιθανότητες να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι δύο παίκτες της Ρεάλ βρίσκονται μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς το ενδεχόμενο πρόωρης απόσυρσης είναι πλέον πολύ πιθανό.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης