Νιγηρία: Αποσύρθηκε από τον αγώνα με τη Λιβύη μετά την «ομηρία» στο αεροδρόμιο

Νιγηρία: Αποσύρθηκε από τον αγώνα με τη Λιβύη μετά την «ομηρία» στο αεροδρόμιο

Μετά από είκοσι ώρες... διαμονής σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο η ομάδα δεν έχει το κουράγιο να αγωνιστεί στο παιχνίδι για το οποίο ταξίδεψε

nigiria_1
Η ομάδα της Νιγηρίας αποφασίζει να βάλει τέλος στον «εφιάλτη» της και να επιστρέψει πίσω στην χώρα της, αφού αποσύρθηκε από το παιχνίδι απέναντι στη Λιβύη για τα προκριματικά του Copa Africa.


Οι διεθνείς των Super Eagles κατήγγειλαν, πως μετά από εντολή της κυβέρνησης της χώρας, έμειναν για περισσότερες από είκοσι ώρες... «φυλακισμένοι» σε λάθος αεροδρόμιο της Λιβύης.

«Μας προσγείωσαν σε ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη που πρέπει να φτάσουμε. Μετά μας ανακοίνωσαν πως δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε σε κάποιο ξενοδοχείο για να κοιμηθούμε», είπε ο αρχηγός της εθνικής, και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ-Τροστ Εκόνγκ, που στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αγωνιστεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Κλείσιμο

Η αποστολή της Νιγηρίας πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της αφρικανικής Ομοσπονδίας όσον αφορά στη μοίρα του παιχνιδιού που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (15/10).

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης