Εμπαπέ: H σουηδική αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης που διέμενε ο Γάλλος σταρ και η παρέα του - Διαψεύδει την εμπλοκή του ο Γάλλος

Εμπαπέ: H σουηδική αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης που διέμενε ο Γάλλος σταρ και η παρέα του - Διαψεύδει την εμπλοκή του ο Γάλλος

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία ερευνά καταγγελία που έγινε από νεαρή κοπέλα - Ο Γάλλος σταρ με ένα post στο twitter διέψευσε τα δημοσιεύματα, αφήνοντας αιχμές για την Παρί 

29331706
Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ακολούθησε την εθνική Γαλλίας στις υποχρεώσεις της στο Nations League και χρησιμοποίησε τη διακοπή για ξεκούραση και χαλάρωση. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε κι ένα ταξίδι αναψυχής στη Στοκχόλμη.

Ωστόσο η επίσκεψη στη σουηδική πρωτεύουσα έχει πάρει άλλες διαστάσεις, καθώς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία ερευνά υπόθεση βιασμού στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Γάλλος σούπερ σταρ και η παρεά του!

Ο φερόμενος βιασμός έχει γίνει το βράδυ της Πέμπτης (10/10) και το πρωί της Παρασκευή νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στις αρχές κάνοντας τη σχετική καταγγελία, ενώ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. 

empape_2
Κλείσιμο


Το πρωί της Δευτέρας (14/10) ειδικοί της σουηδικής αστυνομίας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να ψάξουν στοιχεία για τη σοβαρή καταγγελία.



Όπως αναφέρουν τα σουηδικά ΜΜΕ ο Εμπαπέ και η παρέα του το βράδυ της Πέμπτης αφού δείπνησαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Στοκχόλμης βρέθηκαν σε γνωστό κλαμπ όπου είχαν συναντήσεις με διάφορα άτομα...

Οι Σουηδοί δεν εμπλέκουν άμεσα τον Εμπαπέ ή την παρέα του με την υπόθεση, με την δικαστικές και αστυνομικές αρχές να αποφεύγουν επίσης να δώσουν το παραμικρό στοιχείο.

«Δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο καθώς η υπόθεση είναι σε εξέλιξη», είναι η μόνιμη επωδός τους...

Ο Εμπαπέ διέψευσε τη σύνδεσή του με την έρευνα για βιασμό στη Στοκχόλμη

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε στο δημοσίευμα, ρίχνοντας «βέλη» προς την Παρί Σεν Ζερμέν, μια μέρα πριν από την κρίσιμη ακρόαση της διαμάχης του με την πρώην ομάδα του.

Τα γαλλικά media αναδημοσίευσαν το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το «Afttonbladet», αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε και μάλιστα με σαφείς... αιχμές προς την Παρί Σεν Ζερμέν. Το σουηδικό Μέσο έκανε λόγο για έρευνα υπόθεσης φερόμενου βιασμού στο ξενοδοχείο που ο Γάλλος σταρ πέρασε δύο νύχτες στη Στοκχόλμη και η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις στην πατρίδα του.


Ο 24χρονος πάντως αναδημοσίευσε στο X το σχετικό ποστάρισμα του γαλλικού RMC με τη λεζάντα «ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Είστε τόσο προβλέψιμοι. Εντελώς τυχαία, μια μέρα πριν την ακρόαση» και ουσιαστικά ενέπλεξε στην υπόθεση και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις χιλιάδων ακινήτων με τις νέες ρυθμίσεις στο Κτηματολόγιο

Stalkers: Οι εφιαλτικές ιστορίες που έζησαν Κορακάκη, Πλούταρχος και άλλοι διάσημοι

Αήττητη συνεχίζει η Ελλάδα στο Nations League: Το 2-0 με την Ιρλανδία, η συγκίνηση για τον Μπάλντοκ και το... Μουντιάλ - Δείτε βίντε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης