Άρης: Πρόωρο τέλος στον δανεισμό του Μαντζούκα μετά το επεισόδιο με τον Καστρίτη - Βίντεο

Άρης: Πρόωρο τέλος στον δανεισμό του Μαντζούκα μετά το επεισόδιο με τον Καστρίτη - Βίντεο

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θεωρείται παρελθόν από τον Άρη καθώς η ΚΑΕ αποφάσισε τη διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό μετά το επεισόδιο του παίκτη με τον προπονητή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό 

6339981
Ριζικές αποφάσεις λήφθηκαν στον Άρη έπειτα από το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Μετά το χθεσινό (13/10) επεισόδιο του Γιάννη Καστρίτη με τον Λευτέρη Μαντζούκα στο ΣΕΦ, όπου ο 42χρονος τεχνικός έδιωξε τον νεαρό φόργουορντ από τον πάγκο και τον έστειλε στα αποδυτήρια, πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων για τη λύση του συμβολαίου και μάλιστα η ΚΑΕ Άρης επιβεβαιώνει τη διακοπή του δανεισμού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4urwik2xccx)

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο διεθνής παίκτης δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε ότι ο Μαντζούκας αποκτήθηκε από τους «κίτρινους» στο πλαίσιο δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τον Ράλι Άλλκινς, είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελέσει κι αυτός παρελθόν καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ήδη συζητούν την άμεση λύση του συμβολαίου έπειτα από αίτημα που κατέθεσε ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του, κυρίως όμως, έπειτα από διένεξη που είχε με τον Γιάννη Καστρίτη στο περιθώριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Καθώς αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τον Ντόνοβαν Κλέι, αυτομάτως θα μειωθεί ο αριθμός των ξένων των «κίτρινων» στους επτά (σ. σ. ΝτεΤζούλιους, Γούντμπερι, Χοτζ, Νόλεϊ, Ρόμπερτς, Μπανκς και Λαζέφσκι) αν και ο Γιάννης Καστρίτης ήδη βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας έναν σέντερ με την ελπίδα ότι θα λυθεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει στη ρακέτα.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης