Ντάνι Άλβες: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την αποφυλάκισή του στα social media

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «good times are on the way»

Ο Ντάνι Άλβες έχει αποφυλακιστεί, προσωρινά καταβάλλοντας εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, εδώ και επτά μήνες περίπου (έχοντας κριθεί ένοχος για βιασμό), αλλά παρ'όλο που έκανε δημόσιες εμφανίσεις, αντιθέτως δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Σήμερα όμως αποφάσισε να «ανεβάσει» την πρώτη φωτογραφία στο Instagram , μ' ένα χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο του, αλλά ακόμη πιο έντονο ήταν το... μήνυμα που υπήρχε στο μπλουζάκι που φορούσε και το οποίο ανέφερε:«good times are on the way».

Στην λεζάντα του post έχει γράψει απλά μία καρδούλα και έχει κλείσει τα σχόλια, μετά από τη σχετική συμβουλή που του δόθηκε.

Παρ'όλο που ο Ντάνι είχε να ανεβάσει δική του φωτογραφία από τις 18 Ιανουαρίου του 2023, φαίνεται πως έχει πιστούς ακολούθους αφού η ανάρτηση συγκέντρωσε 582.000 likes μέσα σε λίγες ώρες.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λίγες μέρες αφού είχε βγει από την φυλακή είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, καθώς εμφανίστηκε σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου, που είχε οργανώσει ο ίδιος μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, η οποία βοηθά τους χρήστες να βρουν τοπικούς παίκτες και να οργανώσουν ανεπίσημα ματς με άτομα που δε γνωρίζουν απαραίτητα.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε σε αυτή την αναμέτρηση, φορώντας την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, παρόλο που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σ' αυτήν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάκι για την επόμενη μέρα: Εκκλησιαστικό Game of thrones σε Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Τίρανα

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καταγγέλλει «ομηρία» της αποστολής της Νιγηρίας σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης

Κωνσταντίνα Σωτηρίου στο protothema.gr: Η 25χρονη δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του Κόσμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr