Κιλιάν Εμπαπέ: Η εισαγγελία δεν αναφέρει το όνομά του στην υπόθεση βιασμού

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αξιλογηθούν τα δεδομένα για την υπόθεση του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε ότι έπεσε θύμα «ψευδών ειδήσεων» χθες μετά από ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet», που ισχυριζόταν ότι η αστυνομία της χώρας άνοιξε έρευνα για βιασμό μετά το ταξίδι του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με φίλους του στην Στοκχόλμη, την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα σε περιστατικό που συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε ξενοδοχείο της σουηδικής πρωτεύουσας.

Μετά την «Aftonbladet» και η εφημερίδα «Expressen» επέμεινε σήμερα πως η υπόθεση που ερευνά η αστυνομία της Στοκχόλμης αφορά τον Γάλλο διεθνή επιθετικό, αλλά η σημερινή ανακοίνωση της εισαγγελίας δεν αναφέρεται στο όνομα του Εμπαπέ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο διάσημος Γάλλος φέρεται να είναι μεταξύ των υπόπτων και οι αρχές αναμένεται να καλέσουν τον 26χρονο σε ακρόαση, καθώς εκτιμάται ότι η δική του εκδοχή θα αποδειχθεί σημαντική για την πορεία των ερευνών και θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Η εισαγγελία όμως επιβεβαίωσε σήμερα πως διερευνά την υπόθεση βιασμού, αλλά στην ανακοίνωση της δεν αναφέρει το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ. «Μετά τα δημοσιεύματα η εισαγγελία επιβεβαιώνει πως ξεκίνησε έρευνα, μετά από σχετική καταγγελία, για υπόθεση βιασμού» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει τώρα να κινηθεί νομικά κατά των δύο εφημερίδων για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να αξιλογηθούν τα δεδομένα και να χαραχθεί η γραμμή που θα ακολουθήσει ο σύλλογος σε όλα όσα ακούγονται.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ - Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη - Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr