Στέλιος Χανταμπάκης: Βρήκε ομάδα στην Ισπανία ο γιος του - Πού έβγαλε δελτίο

Στέλιος Χανταμπάκης: Βρήκε ομάδα στην Ισπανία ο γιος του - Πού έβγαλε δελτίο

Η οικογένεια Χανταμπάκη μετακόμισε στην Ισπανία να στηρίξουν το όνειρο του 11χρονου Μανώλη - Αυτή θα είναι η ομάδα του

manolis-xantampakis
Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη στηρίζουν το όνειρο του 11χρονου γιου τους, Μανώλη να παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά και για αυτό αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ισπανία.

Ο 11χρονος Μανώλης για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά η οικογένεια Χανταμπάκη πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα με στόχο να στηρίξει τον γιο της στο ποδόσφαιρο.



Κλείσιμο
Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους μετακόμισαν μόνιμα στη Μαδρίτη για να στηρίξουν τον γιο τους που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο.

Ο 11χρονος Μανώλης Χανταμπάκης υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την Ακαδημία της Χετάφε και ο μπαμπάς Στέλιος το έκανε γνωστό με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα σε βίντεο που ανάρτησε φαίνεται ότι έβαλε και το πρώτο του γκολ με την ακαδημία της Χετάφε, το οποίο πανηγύρισε δεόντως.
Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη υπογράφει το πρώτο του δελτίο


Πολύ χαρακτηριστικά είναι και τα βίντεο που έχει αναρτήσει ο μικρός Μανώλης που φαίνεται να διασκεδάζει τα μέγιστα την παρουσία του στην Ισπανία:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης