Πρίντεζης: Σε όλους τους αγώνες σκεφτόμουν τον πατέρα μου, περνάει από το μυαλό μου η προπονητική

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την σύντροφό του αλλά και για αυτά που του λείπουν από το μπάσκετ

Ο Γιώργος Πρίντεζης είδε πριν από μερικές εβδομάδες τη φανέλα του να αποσύρεται στην οροφή του ΣΕΦ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τα τελευταία χρόνια, από τότε που σταμάτησε, αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα παιδιά του, στη σύντροφό του, στο ψάρεμα και που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι στην αγαπημένη του Σύρο. 

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο ALPHA για τη ζωή μετά το μπάσκετ, για τον πατέρα του που έχει φύγει εδώ και χρόνια από τη ζωή αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη 

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν πολλά πράγματα από την ενεργό δράση. Έκλεισε ο κύκλος. Καλό είναι να ξέρεις πότε σταματάς. Δεν μπορούσα να παίξω άλλο και σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν και προβλήματα. Καλό είναι όποτε το καταλαβαίνεις να σταματάς και να μη κουράζεις και τους γύρω σου», ανέφερε αρχικά.

Για τη σύζυγό του: «Η Στέλλα είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να ακούει καλά λόγια, ειδικά δημόσια. Ντρέπεται πολύ στη κάμερα. Γνωρίζει καλύτερα από μένα πόσο σημαντική είναι για μένα και πόσο με έχει βοηθήσει η όλη καθημερινότητα μαζί της. Να με αποφορτίζει, να μοιραζόμαστε πράγματα, να υπάρχει σεβασμός, μια κοινή γραμμή, αγάπη και να πορευόμαστε μαζί όχι μόνο στα εύκολα ή στα δύσκολα, αλλά σε όλα»

Για τον πατέρα του:«Σε όλους τους αγώνες σκεφτόμουν τον πατέρα μου. Γιατί πάντα ήξερα ότι θα έχω ένα μήνυμα του με το που τελείωνε το παιχνίδι. Όταν ήμουν καλός μου έλεγε να κρατήσω χαμηλό προφίλ και να συνεχίσω να κάνω και άλλα πράγματα ή ότι δεν ήμουν όσο καλός όσο νόμιζα. Και όταν δεν ήμουν καλός μου έλεγε αυτό που χρειαζόμουν για να με βοηθήσει και να μου δώσει κουράγιο. Ήταν ο άνθρωπος μου. Η μάνα είναι μάνα σίγουρα, με έχει βοηθήσει στα πάντα, απλά ο πατέρας ήταν δίπλα μου σε ένα άλλο κομμάτι, πιο φιλικό αλλά πάντα με σεβασμό και πάντα σεβόμενος αυτό που έκανα, το παιχνίδι μου και τη δικιά μου προσωπικότητα».

Για την ενδεχόμενη ενασχόληση με την προπονητική: «Αρχίζει να περνάει σιγά σιγά από το μυαλό μου. Όμως ο αθλητής μετά από 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας θεωρώ σωστό ότι πρέπει να αποστασιοποιηθεί λίγο και να επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Να φύγει εντελώς ο παίκτης από μέσα σου και να δεις ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα ούτως ώστε αν πατήσει το κουμπί και γυρίσεις να πεις ότι το κάνεις με το ίδιο κίνητρο, τον ίδιο ζήλο, δουλειά και όρεξη για να πετύχεις».




Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr