Μπαράκ Ομπάμα: Η καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών στο NBA, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε εκτός θρύλους του αθλήματος και προκάλεσε αντιδράσεις

Την κορυφαία πεντάδα του NBA έφτιαξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. 

Στους πέντε κορυφαίος είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Χακίμ Ολάζουον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε βίντεο για να προωθήσει το ντοκιμαντέρ Starting 5, το οποίο ασχολείται με τη ζωή των παικτών του ΝΒΑ και ακολουθεί τους  ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζίμι Μπάτλερ. 



Ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ανάμεσα στον Μάτζικ Τζόνσον και στον Στεφ Κάρι για το Νο1 αλλά επέλεξε τον δεύτερο. Δήλωσε πως αγαπάει τον Μάτζικ αλλά ήθελε περισσότερα σουτ και επειδή έγραψε ιστορία πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες επέλεξε τον φίλο του Στεφ Κάρι.

Για τη θέση Νο2, του shooting guard επέλεξε χωρίς σκέψη τον Μάικλ Τζόρνταν και μπροστά του έβαλε τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Στη θέση του power forward έκανε την έκπληξη και έβαλε τον Κέβιν Ντουράντ. 



«Εάν δεις πως παίζεται σήμερα το παιχνίδι θα επιλέξεις τον Ντουράντ» είπε σχετικά. «Στο κέντρο, θα βάλω τον Χακίμ "The Dream" Ολάζουον του οποίου το παιχνίδι νομίζω ότι ταιριάζει στο σήμερα. Ήταν τόσο καταπληκτικός αθλητής, άγκυρα στην άμυνα. Θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι από τη θέση του σέντερ». 

Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε εκτός παίκτες όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Τζαμπάρ, ο Μπερντ, ο Μπράιαντ, ο Σακίλ, ο Τσάμπερλεϊν και άλλοι. Πολλοί χρήστες του twitter τον... δίκασαν που έχει μόνο μαύρους στην πεντάδα ενώ δέχτηκε κριτική για την επιλογή του τόσο στη θέση «4» όσο και στο «5». 






Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr