Νταβίντ Ζινολά: Ο... άκαρδος Γάλλος παλαίμαχος άσος δεν ενδιαφέρεται για την έγκυο κόρη του

Νταβίντ Ζινολά: Ο... άκαρδος Γάλλος παλαίμαχος άσος δεν ενδιαφέρεται για την έγκυο κόρη του

Ο 57χρονος Ζινολά με τη σπουδαία καριέρα σε Γαλλία και Αγγλία, αφού χρειάστηκε 30 χρόνια για να αναγνωρίσει την κόρη του, τώρα δεν δείχνει καμία διάθεση να γνωρίσει το εγγόνι του

Ginola1
Στα νιάτα του ήταν ένας εκπληκτικός επιθετικός, αλλά κι ένας τρομερός γόης...

Στο γήπεδο έβγαζε φωτιές κάνοντας δίδυμο με τον Γουεά (στην Παρί Σεν Ζερμέν) ή με τον Σίρερ (στη Νιούκαστλ) και εκτός γηπέδου προκαλούσε παροξυσμό σε κάθε του εμφάνιση στον γυναικείο πληθυσμό της Γαλλίας (και όχι μόνο) φτάνοντας στο σημείο να αποτελέσει το βασικό πρωταγωνιστή διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας καλλυντικών.

Ουσιαστικά ο Ζινολά ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο σε μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου προκειμένου να υπογράψουν τεράστια διαφημιστικά συμβόλαια πουλώντας την εικόνα τους.

Ο «Le Magnifique», όπως ήταν το παρατσούκλι του, ήταν και ένας αθεράπευτος γυναικάς χωρίς όμως να δείχνει διάθεση να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κλείσιμο
Ginola3


Σε ηλικία 22 ετών ως ποδοσφαιριστής της Μπρεστ είχε αρχίσει να προκαλεί θόρυβο με τις εμφανίσεις του... Εκεί έμεινε δύο σεζόν, αλλά σε μία έξοδο του στο Παρίσι γνώρισε την Ζοέλ με την οποία σύναψε παράλλληλη σχέση η οποία δεν διήρκησε πολύ. Μετά από τέσσερις μήνες ο Ζινολά της αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και ότι η γυναίκα του σε λίγους μήνες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ginola2
Ginola4


Μόνο που δύο μήνες αργότερα κι η Ζοέλ ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος με τις δύο γυναίκες να γεννούν με διαφορά 8 μήνων. Η σύζυγος του Κοραλίν ένα αγοράκι (το όνομα του Αντρέ) κι η ερωμένη του Ζοέλ ένα κοριτσάκι (το όνομα της Τζοί).

Παρά τις προσπάθειες της τελευταίας να αναγνωρίσει ο διάσημος ποδοσφαιριστής το παιδί, ο Ζινόλα δεν έκανε την παραμικρή κίνηση με την πρώην σύντροφο του να ξεκινά ένα επίπονο και χρονοβόρο δικαστικό αγώνα.

Ginola5


Παρόλο που η γαλλική δικαιοσύνη τη δικαίωσε και επέβαλλε στον Ζινολά την υποχρέωση καταβολής διατροφής, ο Γάλλος παλαίμαχος άσος δεν το έκανε ποτέ, ενώ αρνήθηκε τρεις φορές να υποβληθεί σε τεστ dna. Με την τρίτη άρνηση αυτομάτως κρίθηκε ως ο πατέρας του παιδιού και παράλληλα κλήθηκε να πληρώσει περίπου 40.000 ευρώ για την διατροφή του παιδιού.

Ο Ζινολά ωστόσο απέφυγε την οποιαδήποτε επαφή με το παιδί του, το οποίο όταν το 2016 κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα παλαιμάχων στη Μασσαλία (έχοντας υποστεί ανακοπή) ταξίδεψε ως εκεί για να τον επισκεφτεί χωρίς όμως οι γιατροί να την αφήσουν να τον δει.

Ginola6


Τελικά το 2021 κι αφού είχαν προηγηθεί κάποιες συνομιλίες τους στα social media, πατέρας και κόρη συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τον Ζινολά μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας να την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του και να της λέει με περηφάνια: «Είσαι μια πραγματική Ζινολά».

Για την 30χρονη τότε κοπέλα αυτή η πρώτη της επαφή με τον πατέρα της ήταν το πιο όμορφο δώρο, ωστόσο αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά.

Οι δύο τους κράτησαν επαφή, αλλά όταν πριν από λίγους μήνες η Τζόι τον ενημέρωσε ότι θα γίνει παππούς, ο Ζινολά την συνεχάρη και… εξαφανίστηκε ξανά!

Joy_Prinquiel2
Joy_Prinquiel1


Μόνο που αυτή τη φορά η κόρη του φρόντισε να κάνει γνωστή σε όλη τη Γαλλία τη συμπεριφορά του...

«Σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά μου αφού έστειλα μια εικόνα του τρισδιάστατου υπερηχογραφήματος - που τον ενημέρωνα ότι θα είναι κοριτσάκι - τον περασμένο Αύγουστο.


Ο τρόπος με τον οποίο μας συμπεριφέρεται δεν είναι σωστός. Του έχω πει ότι μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξή μου όσο θέλει, αλλά το παιδί μου θα έχει πάντα το δικό του DNA.

Του είπα ότι η κόρη μου θα έχει το ίδιο αίμα, που κυλάει στις φλέβες όλων μας και θα αγωνιστώ για τα δικαιώματά της'.
Ποτέ δεν θα αρνιόμουν την ύπαρξή του, γι' αυτό είναι πολύ ενοχλητικό το γεγονός ότι αρνείται να κάνει κάτι περισσότερο από το να στείλει ένα γραπτό μήνυμα αναγνωρίζοντάς την. Συμπεριφέρεται σαν ένας περιστασιακός γνωστός και όχι σαν ο πατέρας μου».

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Ζινολά χώρισε το 2016 με την πρώτη του σύζυγο (έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά) και το 2018 απέκτησε μια κόρη με το μοντέλο Μαέβα Ντενάτ.

Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης