Απίστευτο περιστατικό: Φίδι εισβάλλει στον πάγκο των Ντότζερς κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ - Δείτε βίντεο

Απίστευτο περιστατικό: Φίδι εισβάλλει στον πάγκο των Ντότζερς κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ - Δείτε βίντεο

Ένα απρόσμενο και ασυνήθιστο περιστατικό διέκοψε τον αγώνα των Λος Άντζελες Ντότζερς εναντίον των Μετς, όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του στον πάγκο των γηπεδούχων

snake-baseball

Ο αγώνας των Λος Άντζελες Ντότζερς εναντίον των New York Μετς, το βράδυ της Τρίτης για το αμερικανικό μπέιζμπολ, διακόπηκε για απρόσμενο λόγο όταν ένα φίδι έκανε την εμφάνισή του στον πάγκο της ομάδας των Ντότζερς!

Η ομάδα του Λος Άντζελες προχώρησε στον δεύτερο αγώνα της σειράς στο Dodger Stadium, έχοντας προβάδισμα με 1-0, χάρη σε μια εντυπωσιακή νίκη 9-0 στον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς απρόοπτα όταν κάποια στιγμή, ο πίτσερ Μπρέντ Χόνειγουελ, εντόπισε το φίδι στην περιοχή του πάγκου και άρχισε να φωνάζει τους συμπαίκτες του.

Τις κινήσεις του απρόσκλητου επισκέπτη έπιασαν και οι τηλεοπτικές κάμερες με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τη σκηνή καθώς το φίδι κινούνταν μέσα στον πάγκο.


Ο σχολιαστής του Fox, Τζό Ντέιβις, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το γεγονός, σχολιάζοντας: «Έχουμε δει φίδια σε αεροπλάνα, φίδια σε τρένα και το νέο χολιγουντιανό χτύπημα - φίδι στον πάγκο!»

Με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά, ένας υπάλληλος ανέλαβε να απομακρύνει το φίδι, το οποίο το μάζεψε με μια πετσέτα και το απομάκρυνε από την περιοχή.

Η διακοπή δεν φάνηκε να ευνοεί τους Ντότζερς, καθώς ηττήθηκαν με 7-3, με τους Μετς να ισοφαρίζουν τη σειρά σε 1-1.

Μετά τον αγώνα, ο Χόνειγουελ ρωτήθηκε για την εμπειρία του. Απάντησε: «Έχω δει διάφορα πράγματα στον πάγκο, αλλά όταν έφυγα, είδα ότι ήταν απλά ένα φίδι. Νομίζω ότι ο βοηθός προπονητή, δεν το είδε… Ελπίζαμε να ήταν φίδι-γούρι. Καταφέραμε να πετύχουμε κάποιους πόντους μετά από αυτό.»

Το συγκεκριμένο φίδι δεν ήταν το πρώτο ερπετό που έχει δει ο Χόνειγουελ σε γήπεδο. Το 2015, όταν έπαιζε για τους Σαρλότ Στόουν Κράμπς, είδε έναν αλιγάτορα στον πάγκο της ομάδας του. Τότε είχε πει: «Μπήκα και δεν έβλεπα κανέναν στα αποδυτήρια. Ήξερα ότι κάτι συμβαίνει και σκέφτηκα, ‘Μου κάνουν φάρσα;’ Ο προπονητής φυσικής κατάστασης μού είπε, ‘Υπάρχει ένας αλιγάτορας 3 μέτρων στον πάγκο!’»

Ειδήσεις σήμερα:

«Έχετε 30 μέρες διορία» - Οι ΗΠΑ απειλούν το Ισραήλ με εμπάργκο όπλων εάν δεν κάνει κάτι για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Αντώνης Σαμαράς: Από το «θα σας πάω μέχρι τέλους» στη χειραψία και τα «πηγαδάκια» με τον Νίκο Παππά


Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης