Μπαρτζώκας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

«Ξέρω ότι είναι ακόμη η αρχή της σεζόν και είμαι πολύ απαιτητικός προς τους παίκτες, θα έπρεπε να κρατήσουμε τη συνέπειά μας αμυντικά και επιθετικά για σαράντα λεπτά», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πειστικά της Αρμάνι Μιλάνο με 89-68 στο ΣΕΦ για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague, φτάνοντας στο 2-1 της βαθμολογικής κατάταξης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στην flash interview αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης την απαίτηση που έχει από τους παίκτες του να μην κατεβάζουν ταχύτητα, αναφερόμενος στα κενά διαστήματα που εμφάνισε η ομάδα του.

Για το αν ο Ολυμπιακός ήταν όσο συμπαγής θα ήθελε: «Νομίζω ναι αλλά θα έπρεπε να κρατήσουμε τη συνέπειά μας αμυντικά και επιθετικά για σαράντα λεπτά. Ξέρω ότι είναι ακόμη η αρχή της σεζόν και είμαι πολύ απαιτητικός προς τους παίκτες. Να μην ρίχνουν ταχύτητα σε κανένα σημείο, στο ριμπάουντ, στην άμυνα, όταν πρέπει να κάνουν φάουλ για να αποφύγουν το λέι άπ. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, όχι μόνο οι παίκτες που ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά, όλοι πρέπει να το κάνουν. Όμως είμαι χαρούμενος, σέβομαι πολύ την Αρμάνι, είναι μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα. Περισσότερο ή λιγότερο ελέγξαμε το παιχνίδι για σαράντα λεπτά».

Για την εμφάνιση του Μακ Κίσικ και το εάν αποτελεί παράδειγμα: «Δεν νομίζω ότι περιμέναμε αυτή την εμφάνιση από τον Μακ Κίσικ σήμερα για να μάθουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα μας. Είναι εδώ μαζί μας σχεδόν όσο είναι και το τεχνικό επιτελείο, ξέρει καλά τι ζητάμε, τον εμπιστευόμαστε. Μπορεί να παίξει ένα λεπτό ή καθόλου και στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να παίξει τριάντα λεπτά. Ξέρει να προσαρμόζεται, ήταν χρήσιμος για την ομάδα, είναι η επιτομή του παίκτη που πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Viral το βίντεο με την 94χρονη TikToker που εξηγεί γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία στην Αλβανία για να στέλνει τους μετανάστες


«Πρεμιέρα» για το πετρέλαιο θέρμανσης - Στα 1,18 ευρώ ανά λίτρο η μέση τιμή, λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr