Αταμάν για την ήττα στη Γαλλία: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπάσκετ στη EuroLeague»

Αταμάν για την ήττα στη Γαλλία: «Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μπάσκετ στη EuroLeague»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί και στα παράπονα των παικτών του για την άμυνα των Γάλλων

ataman_pao-pari
Η Παρί πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη EuroLeague, ρίχνοντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό στο 2-1 στην κατάταξη και ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην EuroLeague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε 17 λάθη και πήραμε κακές επιλογές. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι κάναμε λάθη και στα ριμπάουντ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο».

Αναφορικά στον τρόπο παιχνιδιού της Παρί, είπε: «Έκαναν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην EuroLeague».

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τα παράπονα, ανέφερε: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ο κόσμος κατάλαβε τι είπα».

Μπράουν: «Δεν ήταν θέμα πνευματικό, έχουμε στο μυαλό μας τον περσινό τελικό»

Κλείσιμο
Ο Λορέντζο Μπράουν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί αναφέρθηκε στο τι πιστεύει ο ίδιος πως έφταιξε και δεν τα κατάφερε η ομάδα του ενώ μίλησε και για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν πάνω από ένα λάθος σίγουρα. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, δεν πήραμε πολλές 50-50 μπάλες. Δεν πήραμε τα ριμπάουντ όπως έπρεπε.

Δεν ήταν θέμα πνευματικό. Είναι μια ομάδα που παίζει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, παίζουν πολύ γρήγορα. Ρίσκαραν πολλά σουτ και τους μπήκαν. Ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι, ξέραμε ότι θα το κάνουν.

Πάντα ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ κρύβει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Θα προετοιμαστούμε, έχουμε στο μυαλό μας τον περσινό τελικό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι».



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Δεκάδες οι μπετονιέρες του Ισραήλ - Θα πλημμυρίσουν τσιμέντο τις σήραγγες της Χεζμπολάχ

Victoria's Secret: Oι «άγγελοι» επιστρέφουν - Ποιες θα περπατήσουν στην πασαρέλα και τι αλλάζει στο διάσημο σόου

Έτοιμη η πλατφόρμα για τον γονικό έλεγχο στα κινητά των ανηλίκων - Θα μπορούν να μπλοκάρουν σελίδες, λέξεις κλειδιά και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης