Αργεντινή: Απίστευτος Μέσι με χατ τρικ στο 6-0 επί της Βολιβίας - Δείτε βίντεο

Με μια μυθική παράσταση του Λιονέλ Μέσι που είχε χατ τρικ και δύο ασίστ, η Αργεντινή διέλυσε τη Βολιβία

Σόου Λιονέλ Μέσι και άνετη επικράτηση για την Αργεντινή απέναντι στη Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο «pulga» ήταν σε τρομερά κέφια και οδήγησε την Αλμπισελέστε σε μια ακόμη νίκη, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στη Βολιβία και να επικρατεί με 6-0, έχοντας τον αρχηγό της σε μεγάλη βραδιά.

Ο Μέσι ήταν «on fire» και έκανε μια αδιανόητη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με χατ τρικ και δύο ασίστ. Ο αρχηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με ένα εύκολο πλασέ για το 1-0. Στη συνέχεια «σέρβιρε» σε κενή εστία στον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 43ο λεπτό, πριν διαμορφώσει το 3-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χουλιάν Άλβαρες και πάλι έπειτα από ασίστ του Μέσι.
 

Η Αργεντινή δεν έριξε τον ρυθμό ούτε στο δεύτερο μέρος και στο 69ο λεπτό ο Τιάγκο Αλμάδα πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Σκαλόνι. Εκεί που η Αλμπισελέστε έδειχνε να βγάζει... επιτέλους το πόδι από το γκάζι, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και πάλι. Ο «pulga» εκτέλεσε δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά τον τερματοφύλακα της Βολιβίας με δύο τρομερά τελειώματα (84', 86') και διαμόρφωσε το τελικό 6-0 υπέρ της Αργεντινής η οποία παρέμεινε στην πρώτη θέση στον όμιλο της Νότιας Αμερικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Βαθμολογία προκριματικών Νότιας Αμερικής:

1.Αργεντινή 22 β.
2.Κολομβία 19 β.
3.Ουρουγουάη 16 β.
4.Βραζιλία 16 β.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr